Witam.
Na cmentarzu w Kampinosie jest pochowany ojciec mojego pradziadka Stanisława Żebrowskiego - Jan Seweryn Nepomucen Żebrowski ur 12 maj 1834 w Suchodołku a zmarł w Kampinosie 25 sty 1898 - http://www.nieobecni.com.pl/index.php?s=grob&id=148743.
Mam taką nietypową prośbę. Czy ktoś może sprawdzić czy na Cmentarzu Par.Wniebowzięcia NMP w Kampinosie są groby Żebrowskich i zrobić zdjęcia lub spisać dane. Byłbym bardzo wdzięczny za pomoc.
Cmentarz w Kampinosie
Moderatorzy: elgra, Galinski_Wojciech, maria.j.nie
Cmentarz w Kampinosie
Pozdrawiam gorąco,
Ryszard
Ryszard
-
stanisław48

Witam,
Na cmentarzu w Kampinosie jest tylko ten jeden grób. Napis mówi ,że to grób rodzinny, ale wypisane jest tylko nazwisko Jana Żebrowskiego.
Z indeksacji wiem ,że w sąsiedniej parafii w Lesznie k/Błonia, występowało nazwisko Żebrowski. Cmentarz jest dostępny w internecie ze strony parafii. Jest tam 26 nazwisk Żebrowskich.
pozdrawiam, Stanisław
Na cmentarzu w Kampinosie jest tylko ten jeden grób. Napis mówi ,że to grób rodzinny, ale wypisane jest tylko nazwisko Jana Żebrowskiego.
Z indeksacji wiem ,że w sąsiedniej parafii w Lesznie k/Błonia, występowało nazwisko Żebrowski. Cmentarz jest dostępny w internecie ze strony parafii. Jest tam 26 nazwisk Żebrowskich.
pozdrawiam, Stanisław