Parafia Bonisław d. dekanat plocki oferta małej pomocy
Moderatorzy: elgra, Galinski_Wojciech, maria.j.nie
Witam
do 18.06 mam wgląd w mikrofilmy z tej parafii i mogę czegoś konkretnego poszukać ale nie ma mowy o wieloletniej wieloosobowej kwerendzie.
Mało czasu a chcę przygotować do zindeksowania sluby z kilku lat
do 18.06 mam wgląd w mikrofilmy z tej parafii i mogę czegoś konkretnego poszukać ale nie ma mowy o wieloletniej wieloosobowej kwerendzie.
Mało czasu a chcę przygotować do zindeksowania sluby z kilku lat
witam
Jesli nie sprawi kłopotu, to prosze zwrócić uwagę na nazwisko: Drzewoszewski, które występuje w miejscowosciach tej parafii. Kazda informacja o tym nazwisku we wszystkich metrykaliach jest dla moich poszukiwań bardzo cenna.
Jesli nie sprawi kłopotu, to prosze zwrócić uwagę na nazwisko: Drzewoszewski, które występuje w miejscowosciach tej parafii. Kazda informacja o tym nazwisku we wszystkich metrykaliach jest dla moich poszukiwań bardzo cenna.
Latach 1817- 1836 nazwisko Drzewoszewski nie wystepuje w zadnym skorowidzu . Bede jeszcze pamiętał o sprawdzeniu w późniejszych
Ostatnio zmieniony ndz 14 cze 2009, 09:40 przez hykiel, łącznie zmieniany 1 raz.
Mikrofimy kończa sie na 1888
Postanowiłem przygotować do indeksacji c sluby - ile zdążę do 17 czerwca od 1888 i starsze sa w rosyjskim ale naszczeście znam
Poszukuje osobę która wklepie moje bazgroły do bazy .
Postanowiłem przygotować do indeksacji c sluby - ile zdążę do 17 czerwca od 1888 i starsze sa w rosyjskim ale naszczeście znam
Poszukuje osobę która wklepie moje bazgroły do bazy .
Pozdrawiam
Jurek Hykiel
Jurek Hykiel
Już do indeksacji zgłosiła sie Jola.
Kto ma jeszcze pytania związane z metrykami par Bonisław?
W srodę odsyłam do AP PŁOCK.
"jorgus" (szkoda ze nie podajesz imienia)Drzewoszewski nie występuje w latach 1884-1888
Kto ma jeszcze pytania związane z metrykami par Bonisław?
W srodę odsyłam do AP PŁOCK.
"jorgus" (szkoda ze nie podajesz imienia)Drzewoszewski nie występuje w latach 1884-1888
Witam! Bardzo proszę o nazwisko Cybulski ,Jarzębski, Gołębiewski, lub Mielczarek Dziękuję pozdrawiam Grażyna
Grazyno
przeczytaj moj pierwszy post. Przy ttwojej ilosci nazwisk i nieokreślonych latach prosze sie liczyć z bardzo niedokładna odpowiedzia- jak cos wpadnie w oko w rocznych indeksach to przekaże
Juz teraz wiem ze Gołembiewski wystepuje w latach 1884-1888
przeczytaj moj pierwszy post. Przy ttwojej ilosci nazwisk i nieokreślonych latach prosze sie liczyć z bardzo niedokładna odpowiedzia- jak cos wpadnie w oko w rocznych indeksach to przekaże
Juz teraz wiem ze Gołembiewski wystepuje w latach 1884-1888
Pozdrawiam
Jurek Hykiel
Jurek Hykiel
Bardzo dziękuję nie liczę na kwerendę chcę tylko zlokalizować powyższe osoby wlatach ponad 1808.
Pozdrawiam polecam się uwadze Grażyna
Pozdrawiam polecam się uwadze Grażyna