Raniżów - Rzeszów
Moderatorzy: elgra, maria.j.nie
-
Alik_Bydzia

Raniżów - Rzeszów
"Kwerenda - Parafia Raniżów Rzeszów"
Witam
Czy ktoś podjąłby się przejrzenia ksiąg na miejscu w Parafii Raniżów. Podam informacje mailem achim(at)go2.pl
Witam
Czy ktoś podjąłby się przejrzenia ksiąg na miejscu w Parafii Raniżów. Podam informacje mailem achim(at)go2.pl
Ostatnio zmieniony sob 11 cze 2016, 06:55 przez Alik_Bydzia, łącznie zmieniany 1 raz.
-
mmaziarski

Parafia Raniżów Rzeszów
Kliknij geneteka ,potem podkarpackie i tam jest Raniżów
MM
* Moderacja Regulamin: Na tym Forum każdy post podpisujemy: imieniem, lub imieniem i nazwiskiem. Jeżeli każdorazowe podpisywanie postu jest kłopotliwe, wtedy można ustawić automatyczny podpis, który jest widoczny pod każdym wysłanym postem jak wstawić podpis. (JarekK)
MM
* Moderacja Regulamin: Na tym Forum każdy post podpisujemy: imieniem, lub imieniem i nazwiskiem. Jeżeli każdorazowe podpisywanie postu jest kłopotliwe, wtedy można ustawić automatyczny podpis, który jest widoczny pod każdym wysłanym postem jak wstawić podpis. (JarekK)
-
Haponiuk_Daniel

Parafia Raniżów Rzeszów
Niestety tylko są lata 1890-1913 (jest to parafia moich przodków i sam te lata indeksowałem). Wcześniejsze lata z tego co wiem są w samej parafii.
Pozdrawiam
Daniel
Pozdrawiam
Daniel
-
Alik_Bydzia

Re: Parafia Raniżów Rzeszów
A czy próbowałeś kontaktować się z proboszczem, żeby ustalić przodków z wcześniejszych lat?Haponiuk_Daniel pisze:Niestety tylko są lata 1890-1913 (jest to parafia moich przodków i sam te lata indeksowałem). Wcześniejsze lata z tego co wiem są w samej parafii.
Pozdrawiam
Daniel
-
Haponiuk_Daniel

Re: Parafia Raniżów Rzeszów
Osobiście nie. Wiem, że codziennie mają telefony w sprawie starszych lat ksiąg. Niestety mam za daleko na osobiste przeglądanie.
Pozdrawiam
Daniel
Pozdrawiam
Daniel
-
mmaziarski

-
Haponiuk_Daniel

-
Alik_Bydzia

Re: Raniżów - Rzeszów
PodbijamAlik_Bydzia pisze:"Kwerenda - Parafia Raniżów Rzeszów"
Witam
Czy ktoś podjąłby się przejrzenia ksiąg na miejscu w Parafii Raniżów. Podam informacje mailem achim@go2.pl
Czy ktoś na miejscu podjąłby się przejrzenia księg parafialnych?
Ja mam strasznie daleko.