Nazwisko Perucki
Moderatorzy: elgra, Galinski_Wojciech, maria.j.nie
-
przemko20161

Nazwisko Perucki
Witam wszystkich
Zwracam się z prośbą do osób które mają w swoim drzewie genealogiCznym następujące nazwiska :
Perucki
Sztandera
Wilk
Wnuk
Gaj
Pietrzyk
Synowski
Warciński
Mechelewski
Kaczmarek
Konieczny
Szczepański
Wiśniewski
Owczarski
Osoby zainteresowane które mają te nazwiskach w swoich drzewach genealogicznych proszę o kontakt ze mną powymieniamy się informacjami.
Przemek
Zwracam się z prośbą do osób które mają w swoim drzewie genealogiCznym następujące nazwiska :
Perucki
Sztandera
Wilk
Wnuk
Gaj
Pietrzyk
Synowski
Warciński
Mechelewski
Kaczmarek
Konieczny
Szczepański
Wiśniewski
Owczarski
Osoby zainteresowane które mają te nazwiskach w swoich drzewach genealogicznych proszę o kontakt ze mną powymieniamy się informacjami.
Przemek
Nazwisko Perucki
Witam, Owczarski to "moje" nazwisko, niestety inne się nie zgadzają (tj. małe jest prawdopodobieństwo, że budowane przez nas drzewa się "zazębiają"). Owczarscy występują w kilku miejscach w Polsce, ja zajmuję się tymi z południowego wschodu (tj. nie z Warszawy, nie z okolic Wałbrzycha itp. aczkolwiek szukam Antoniego Owczarskiego z matki z d. Makarewicz, prawdopodobnie ze Szczecina). Jeśli w/w okolice są dla Pana/Ciebie interesujące, to proszę o kontakt.
Pozdrawiam
Pozdrawiam
Anna
szukam: Owczarski, Wesołowski, Zaparucha, Bzdyl, Muzyczuk, Jasiecka/Jasicka, Panfil - Rzeszowszczyzna, Kujawy, Roztocze, Małopolska
szukam: Owczarski, Wesołowski, Zaparucha, Bzdyl, Muzyczuk, Jasiecka/Jasicka, Panfil - Rzeszowszczyzna, Kujawy, Roztocze, Małopolska
Nazwisko Perucki
Witam,
Perucki to nazwisko męża siostry mojej babci, Wandy (z domu Dziadyga) zmarłej w 1992. Niestety nie znam nawet jego imienia - zmarł w trakcie wojny lub wkrótce po niej. Natomiast Wiśniewski to nazwisko męża ich córki. Po więcej zapraszam na PW.
Perucki to nazwisko męża siostry mojej babci, Wandy (z domu Dziadyga) zmarłej w 1992. Niestety nie znam nawet jego imienia - zmarł w trakcie wojny lub wkrótce po niej. Natomiast Wiśniewski to nazwisko męża ich córki. Po więcej zapraszam na PW.
-
Madjaou_Malgorzata
Witam, Ja jestem z domu Wilk, moj dziadek to Piotr Wilk, a babcia Stanislawa Mechelewska. Mamy kontakt z rodzina Wilk po dziadku i czesciowo po braciach dziadka. Zbieram informacje i historie rodziny taty. Mamy tez strone na MyHerritage, ale byc moze tutaj znajdziemy wiecej informacji.
Pozdrawiam i prosimy o kontakt.
Gosia Madjaou z domu Wilk
Pozdrawiam i prosimy o kontakt.
Gosia Madjaou z domu Wilk
-
przemko20161

- Czerkawska_Ewa

Poszukiwani krewni obrońców Westerplatte. Wśród nich Bronisław Perucki (1915-1939)
https://life4style.pl/szukaja-potomkow- ... ECbDmKO2BQ
Pozdrawiam, Ewa
https://life4style.pl/szukaja-potomkow- ... ECbDmKO2BQ
Pozdrawiam, Ewa
-
przemko20161

-
przemko20161

Nazwisko Pierucki Piruski
Witam serdecznie
Poszukuję osób które mają w swoich drzewach Pieruckih oraz Piruskich występujęz prośbą do takich osób o udostępnienie mi swojego drzewa genealogicznego na myherytage .
Nazwisko Perucki było często mylnie zapisywane jako Pierucki a także jako Piruski takim przykładem są osoby noszące nazwisko Pierucki z parafii Widawa woj łódzkie te same osoby w woj wielkopolskim nosiły nazwisko Perucki a na Białorusi osoby te nosiły nazwisko Piruski
Z mojej analizy wynika że osoby noszące nazwiska Pirucki Piruski i Perucki kiedyś były jedną wielką tą samą rodziną korzenie tych rodzin sięgają jak do tej pory parafii Skórcz widnieją pod nazwiskiem Piruski
Osoby prowadzące genealogię rodzin Pierucki Piruski proszę o kontakt ze mną na mojego meila na pperucki84(at)wp.pl *
Przemek
* Moderacja adresu e-mail (m.j.n) Proszę nie podawać w jawnej postaci adresów e-mail w wątkach na Forum > Regulamin
Poszukuję osób które mają w swoich drzewach Pieruckih oraz Piruskich występujęz prośbą do takich osób o udostępnienie mi swojego drzewa genealogicznego na myherytage .
Nazwisko Perucki było często mylnie zapisywane jako Pierucki a także jako Piruski takim przykładem są osoby noszące nazwisko Pierucki z parafii Widawa woj łódzkie te same osoby w woj wielkopolskim nosiły nazwisko Perucki a na Białorusi osoby te nosiły nazwisko Piruski
Z mojej analizy wynika że osoby noszące nazwiska Pirucki Piruski i Perucki kiedyś były jedną wielką tą samą rodziną korzenie tych rodzin sięgają jak do tej pory parafii Skórcz widnieją pod nazwiskiem Piruski
Osoby prowadzące genealogię rodzin Pierucki Piruski proszę o kontakt ze mną na mojego meila na pperucki84(at)wp.pl *
Przemek
* Moderacja adresu e-mail (m.j.n) Proszę nie podawać w jawnej postaci adresów e-mail w wątkach na Forum > Regulamin