Ju ga mejoł

Zgłaszanie i pomoc w rozwiązywaniu problemów technicznych na naszej stronie w tym Rejestracja - brak hasła

Moderatorzy: maria.j.nie, elgra, Galinski_Wojciech

Awatar użytkownika
Kostkowski

Sympatyk
Nowicjusz

Ju ga mejoł

Post autor: Kostkowski »

Zawsze kiedy wchodzę na stronę główną niniejszej witryny słyszę ostre trzy słowa jakby: "ju ga mejoł". Jak wyłączyć ten dźwięk?
Z najlepszymi życzeniami wszelkiej pomyślności
Władysław Edward Kostkowski
KarwalskaJustyna

Sympatyk
Adept

Ju ga mejoł

Post autor: KarwalskaJustyna »

To angielskie zdanie oznaczające 'Masz wiadomość'. Ktoś po prostu do Pana wysłal wiadomość. W lewej tabelce jest 'moje konto' a tam 'wiadomości prywatne'.
Pozdrawiam
Justyna
Pozdrawiam
Justyna
Awatar użytkownika
Kostkowski

Sympatyk
Nowicjusz

Ju ga mejoł

Bardzo dziękuję za wyjaśnienie
margolab

Sympatyk

Ju ga mejoł

Post autor: margolab »

W końcu i ja wiem, co się do mnie tak przeraźliwie " darło" na dzień dobry. ;-)
Z pozdrowieniami
Małgorzata
Awatar użytkownika
Stradowski_Jacek

Sympatyk
Mistrz
Podziękował: 3 times

Ju ga mejoł

Post autor: Stradowski_Jacek »

A może Administrator mógłby zmienić ten dźwięk w polskojęzycznej wersji tego serwisu na: "MASZ WIADOMOŚĆ" ???

Jacek :-)
Awatar użytkownika
Kostkowski

Sympatyk
Nowicjusz

Re: Ju ga mejoł

stradów pisze:A może Administrator mógłby zmienić ten dźwięk w polskojęzycznej wersji tego serwisu na: "MASZ WIADOMOŚĆ" ???

Więc bardzo proszę Administratora o taka zmianę.
A jeśli jeszcze ktoś poprosi to może szanse będą większe.
Awatar użytkownika
kwroblewska

Sympatyk
Ekspert
Podziękował: 5 times
Otrzymał podziękowania: 5 times

Post autor: kwroblewska »

Kostkowski pisze:Zawsze kiedy wchodzę na stronę główną niniejszej witryny słyszę ostre trzy słowa jakby: "ju ga mejoł". Jak wyłączyć ten dźwięk?
Szanowny Panie W.E. Kostkowski proszę sobie ściszyć/wyłączyć dźwięk na komputerze/laptopie. [ symbol głośnika]

Ja lubię ten język - You..
____
Krystyna
Awatar użytkownika
Kostkowski

Sympatyk
Nowicjusz

kwroblewska pisze:... proszę sobie ściszyć/wyłączyć dźwięk na komputerze/laptopie. [ symbol głośnika]
Ja lubię ten język - You..
____
Krystyna
Odczytałem wiadomość i komunikat znikł, więc już mam spokój.
Jednakże teraz chodzi o to, żeby w polskim portalu komunikaty były po polsku.
stradów pisze:A może Administrator mógłby zmienić ten dźwięk w polskojęzycznej wersji tego serwisu na: "MASZ WIADOMOŚĆ" ???
Upraszam więc Administratora aby zgodnie z sugestią Jacka zamienił niepolski komunikatu w polskiej witrynie na komunikat w języku polskim.
Konrad_Konrad

Sympatyk

Post autor: Konrad_Konrad »

Na początku też się bałem tego dźwięku, bo nie wiedziałem czy on wydobywa się z muzyki, której wówczas słuchałem czy też z sąsiedniego pokoju.

Dźwięk naprawdę na początku nic nie przypomniał, dopiero po jakimś czasie skojarzyłem o co chodzi.
Pozdrawiam, Konrad ;)
Pozdrawiam Konrad

Szukam i posiadam informacje o: Cader, Król, Pączek, Gąsiorek, Piechota, Tumidalski.
KarwalskaJustyna

Sympatyk
Adept

Ja, jak pierwszy raz usłyszałam ten dźwięk to się ogromnie wystraszyłam. Byłam sama w mieszkaniu i nie słuchałam żadnej muzyki. A tu nagle taki męski głos. Aż podskoczyłam :)

Pozdrawiam
Justyna :)
Pozdrawiam
Justyna
Awatar użytkownika
Kostkowski

Sympatyk
Nowicjusz

Konrad_Konrad pisze:Na początku też się bałem tego dźwięku, bo nie wiedziałem czy on wydobywa się z muzyki, której wówczas słuchałem czy też z sąsiedniego pokoju.
Dźwięk naprawdę na początku nic nie przypomniał, dopiero po jakimś czasie skojarzyłem o co chodzi.
Pozdrawiam, Konrad ;)
KarwalskaJustyna pisze:Ja, jak pierwszy raz usłyszałam ten dźwięk to się ogromnie wystraszyłam. Byłam sama w mieszkaniu i nie słuchałam żadnej muzyki. A tu nagle taki męski głos. Aż podskoczyłam :)
Pozdrawiam
Więc wesprzyjcie moją prośbę do Administratora aby zgodnie z powyższymi sugestiami zamienił złowrogi komunikat w polskiej witrynie na komunikat przyjemniejszy i w języku polskim.
Ostatnio zmieniony pn 24 paź 2016, 08:21 przez Kostkowski, łącznie zmieniany 1 raz.
KarwalskaJustyna

Sympatyk
Adept

Wspieram :)
Pozdrawiam
Justyna
Awatar użytkownika
Jacek_Mruk

Sympatyk

Post autor: Jacek_Mruk »

Kostkowski pisze:
Konrad_Konrad pisze:Na początku też się bałem tego dźwięku, bo nie wiedziałem czy on wydobywa się z muzyki, której wówczas słuchałem czy też z sąsiedniego pokoju.
Pozdrawiam, Konrad ;)
KarwalskaJustyna pisze:Ja, jak pierwszy raz usłyszałam ten dźwięk to się ogromnie wystraszyłam. Byłam sama w mieszkaniu i nie słuchałam żadnej muzyki. A tu nagle taki męski głos. Aż podskoczyłam :)
Pozdrawiam
Więc wesprzyjcie moją prośbę do Administratora aby zgodnie z powyższymi sugestiami zamienił złowrogi komunikat w polskiej witrynie na komunikat przyjemniejszy i w języku polskim.
------------------------------
A może to nie jest Polski portal ,a tylko dla Polaków emitowany??
Pozdrawiam Polaków
Awatar użytkownika
Kostkowski

Sympatyk
Nowicjusz

Jacek_Mruk pisze:A może to nie jest Polski portal ,a tylko dla Polaków emitowany??
Pozdrawiam Polaków
w nagłówku czytam:
GENEALODZY.PL
SERWIS POLSKIEGO TOWARZYSTWA GENEALOGICZNEGO
więc nie miałbym odwagi nieprawomyślnie pomyśleć, że jest inaczej niż nazwa wskazuje.
Ale przecież nie o to chodzi "czyj" i 'jaki', ale niezależnie od tego jesli jest dla Polaków to niech będzie PO POLSKU
ewa_os

Sympatyk

Post autor: ewa_os »

Czy właśnie obserwujemy tworzenie się jakiegoś koła narodowców?Ludzie,trochę luzu!Przede wszystkim głos wyraźnie mówi:
ju got meil a nie przytaczany potworek.Zdziwiło mnie,że takich strachliwych mamy forumowiczów:"aż podskoczyłam","złowrogi komunikat","przeraźliwie się darło".Doprawdy,jest się czego bać czy to tylko taka kokieteria?
Ewa
ODPOWIEDZ

Wróć do „Problemy techniczne”