Rublowo
Moderatorzy: elgra, maria.j.nie
Rublowo
Poszukuje pomocy w ustaleniu miejsca urodzenia mojej baki. Akt zgonu zawiera miejscowosc Rublowo. Niestety wszelkie proby odnalezienia takiej miejscowosci sa bezowocne. Czy ktos moglby mi podpowiedziec jak to rozgryzc?
Rublowo
Witamy serdecznie na forum 
Mamy tu taki niepisany zwyczaj - podpisujemy swoje wypowiedzi, chociażby imieniem, do czego zachęcam.
A tu wyniki poszukiwan uzyskane dzięki dobrodziejstwu, jakim jest wirtualna rosyjska klawiatura
деревня Рублёво
Россия, Ленинградская область, Тосненский район
поселок Рублево
Россия, Москва
село Рублева
Россия, Архангельская область
село Рублево
Россия, Кировская область
село Рублево
Россия, Новгородская область
село Рублево
Россия, Псковская область
село Рублево
Россия, Тверская область
село Рублево
Россия, Ярославская область
поселок Рублево
Беларусь
pozdrawiam - tomek
Mamy tu taki niepisany zwyczaj - podpisujemy swoje wypowiedzi, chociażby imieniem, do czego zachęcam.
A tu wyniki poszukiwan uzyskane dzięki dobrodziejstwu, jakim jest wirtualna rosyjska klawiatura
деревня Рублёво
Россия, Ленинградская область, Тосненский район
поселок Рублево
Россия, Москва
село Рублева
Россия, Архангельская область
село Рублево
Россия, Кировская область
село Рублево
Россия, Новгородская область
село Рублево
Россия, Псковская область
село Рублево
Россия, Тверская область
село Рублево
Россия, Ярославская область
поселок Рублево
Беларусь
pozdrawiam - tomek
Rublowo
Najbliżej jest Rublowo na Białorusi - ok. 30 kilometrów na południowy wschód od Witebska, pomiędzy drogami prowadzącymi z Witebska na Orszę i Smoleńsk.
pozdrawiam - tomek
pozdrawiam - tomek
Rublowo
Dziekuje serdecznie Tomku... sluszna uwaga jesli chodzi o podpis. Korzystam od niedawna z tego portalu i zalozylam iz podpis bedzie dodawany automatycznie. Informacje przez ciebie zalaczone niestety nic mi nie mowia. Ale postaram sie zrobic z tego uzytek.
Elzbieta
Elzbieta
Rublowo
Jeżeli chce pani, aby podpis był dodawany automatycznie, proszę zerknąć na zieloną belkę pod bieżącymi wątkami. Jest tam zakładka "profil". Tam może pani ustawić swój podpis.
pozdrawiam - tomek
pozdrawiam - tomek