Temat: "Nazwisko Błaszkiewicz"*
Witam
Poszukuje informacji na temat Jan Błaszkiewicz zona Franciszka z domu Kochanska. Prawdopodobnie z rejonu Golub Dobrzyn Wielgie Rumunki. Tam przyszedl na swiat ich syn Wincenty Błaszkiewicz ur 1911. Z gory dziekuje za wszelkie informacje
Bartek
* moderacja tematu [Sianin_1948]
Błaszkiewicz
Moderatorzy: elgra, Galinski_Wojciech, maria.j.nie
Błaszkiewicz
Witaj,
spróbuj poszukać w parafii Działyń, zindeksowaną znajdziesz na www.szpejankowski.eu.
Możesz też poszukać na www.genealogiawarchiwach.pl
Aktualnie to nazwisko jest wśród mieszkańców Działynia - może to potomkowie?
Życzę powodzenia
Anna
Jan Błaszkiewicz i Franciszka Kochanska (Kochańska)
ślub w 1909r. akt nr 9 w kościele parafialnym w Działyniu,
z aktu odczytujemy:
Jan , kawaler lat 21, syn Franciszka i Franciszki urodzonej Wi.... problem z odczytem, urodzony w Łukaszewie, zamieszkały w Wielickich Ruminkach.
Franciszka, panna lat 23, córka jana i Katarzyny urodzonej Wróblewska, urodzona w Zbójnie, zamieszkała w Rumunkach Wielickich
Mam nadzieję, że pomogłam
Anna
spróbuj poszukać w parafii Działyń, zindeksowaną znajdziesz na www.szpejankowski.eu.
Możesz też poszukać na www.genealogiawarchiwach.pl
Aktualnie to nazwisko jest wśród mieszkańców Działynia - może to potomkowie?
Życzę powodzenia
Anna
Jan Błaszkiewicz i Franciszka Kochanska (Kochańska)
ślub w 1909r. akt nr 9 w kościele parafialnym w Działyniu,
z aktu odczytujemy:
Jan , kawaler lat 21, syn Franciszka i Franciszki urodzonej Wi.... problem z odczytem, urodzony w Łukaszewie, zamieszkały w Wielickich Ruminkach.
Franciszka, panna lat 23, córka jana i Katarzyny urodzonej Wróblewska, urodzona w Zbójnie, zamieszkała w Rumunkach Wielickich
Mam nadzieję, że pomogłam
Anna
Błaszkiewicz
Bardzo dziękuję. Każdą wiadomość się liczy i będę wdzięczny za każdą nową. Jeszcze raz bardzo dziekuje
Wlasnie sprawdzilem i sa to dziadkowie mojej zony. Bardzo sie cieszymy bo mamy trop. Jeszcze raz wielkie dzieki
Bartek
Wlasnie sprawdzilem i sa to dziadkowie mojej zony. Bardzo sie cieszymy bo mamy trop. Jeszcze raz wielkie dzieki
Bartek