Dymel z Koźmina

Tablica ogłoszeń, pomoc w poszukiwaniu osób i rodzin; Poszukuję NazwiskaMoje konto” - „Moje nazwiska ” ; w tytule tematu proszę napisać "nazwisko i imię" lub "nazwiska i imiona" poszukiwanych osób, rodzin

Moderatorzy: elgra, Galinski_Wojciech, maria.j.nie

Kantorska_Marzena

Sympatyk

Dymel z Koźmina

Post autor: Kantorska_Marzena »

Temat: "Rodzina Dymel z Koźmina"*

Witam,
Poszukuję osób o nazwisku Dymel lub posiadających w swoim drzewie osoby o tym nazwisku. Moi przodkowie byli z terenów Koźmina Wielkopolskiego - (Stara Obra, Suchorzewko, Trzecianów itp.)
Wiele materiałów już mam, chciałbym pouzupełniać luki w moim drzewie(czego nie udało się w żadnych zasobach odszukać).

Proszę o pomoc.

Pozdrawiam
Marzena

* moderacja tematu [[/i]Sianin_1948]
Christian_Orpel

Sympatyk
Kontakt:

Re: Rodzina Dymel z Koźmina

Post autor: Christian_Orpel »

Kantorska_Marzena pisze:Witam,
Poszukuję osób o nazwisku Dymel lub posiadających w swoim drzewie osoby o tym nazwisku. Moi przodkowie byli z terenów Koźmina Wielkopolskiego - (Stara Obra, Suchorzewko, Trzecianów itp.)
Wiele materiałów już mam, chciałbym pouzupełniać luki w moim drzewie(czego nie udało się w żadnych zasobach odszukać).

Proszę o pomoc.

Pozdrawiam
Marzena
Nie pochodzę od Dymlów, choć jeden przodek się ożenił z Magdaleną Dymel, ale miałem okazję się interesować tym nazwiskiem

Na Geneanet i np. w swojej bazie są dane o Dymlach

Ale trudno się zorientować o jakie luki chodzi , bo my do Pani drzewa nie mamy dostępu

Chrystian
Kantorska_Marzena

Sympatyk

Niestety nie mam drzewa na tym portalu, ale weszłam na stronę Geneanet.org i znalazłam tam Panią, która posiada moich przodków w drzewie - np. Wawrzyniec Dymel.
Niestety nie moge się z nią skontaktować, bardzo bym prosiła Pana o kontakt z tą osobą: Anka ANKA - z prośba o kontakt ze mną: marzena2607 (at) onet.eu.

Dziękuje
Pozdrawiam
Marzena
Christian_Orpel

Sympatyk
Kontakt:

Kantorska_Marzena pisze:Niestety nie mam drzewa na tym portalu, ale weszłam na stronę Geneanet.org i znalazłam tam Panią, która posiada moich przodków w drzewie - np. Wawrzyniec Dymel.
Niestety nie moge się z nią skontaktować, bardzo bym prosiła Pana o kontakt z tą osobą: Anka ANKA - z prośba o kontakt ze mną: marzena2607 (at) onet.eu.

Dziękuje
Pozdrawiam
Marzena
Każdy może za darmo stworzyć drzewo.

Co do kontaktu :

http://www.geneanet.org/profil/annagenealogia/Anka-Anka

Chrystian
Kantorska_Marzena

Sympatyk

Jeśli nie mam profilu na tej stronie nie ma ujawnionego kontaktu do tej pani. Mam już drzewo na innym portalu, także nie będę się przenosić.

Pozdrawiam
Marzena
Christian_Orpel

Sympatyk
Kontakt:

Można się zarejestrować i nie mieć drzewa.

Chrystian
Awatar użytkownika
J1anka

Sympatyk
Adept

Post autor: J1anka »

Witam serdecznie,
pocztą pantoflową dotarła do mnie informacja, że ktoś mnie poszukuje ;-)
Pani Marzeno nie mam niestety dobrych informacji Wawrzyniec nie jest ze mną spokrewniony a informacje na stronie to w tej chwili jedyne które mam, ale jeżeli byłyby konkretne pytania mogę czegoś poszukać. A Christian, który ma ten obszar w małym paluszku, zapewne też będzie znał odpowiedzi na któreś z pytań.
Pozdrawiam
Anna

Szukam informacji na temat Andrzeja i Karola Kalińskich oraz osób o nazwisku Balasiewicz, Balasewytsch, Balasewitsch, Balasewits, Баласевич, Balasevich
ODPOWIEDZ

Wróć do „Poszukuję osób, rodzin”