Witam,
Poszukuję informacji o właścicielach/dzierżawcach - ( Wisłocki ?) - majątku Drybus w gminie Baranów, mazowieckie. Interesuje mnie okres końca XIX i początki XX wieku ( do II WŚ ).
Może jest Ktoś na naszym forum, Kto ma jakąś wiedzę na ten temat lub podpowie, gdzie szukać informacji.
Z góry serdecznie dziękuję za pomoc.
Pozdrawiam - Małgorzata
Drybus gmina Baranów -poszukuję informacji
Moderatorzy: maria.j.nie, elgra, Galinski_Wojciech
-
Małgorzata2005

-
maria.magdalena
Dzień dobry,
Pani Małgorzato, wiem kto był zarządcą majątku Drybus do 1863 roku. Był nim mój pra pra pra dziadek.
Pani Małgorzato, wiem kto był zarządcą majątku Drybus do 1863 roku. Był nim mój pra pra pra dziadek.
-
Małgorzata2005

Witaj, maria.magdalena
Witaj na Forum - dziękuję Ci za informację - nie podałaś godności swego przodka, troszkę już zebrałam informacji o Wisłockich, bo oni mnie głównie interesują. Ale informacja o tym Kto zarządzał Drybusem wcześniej
też byłaby ciekawa. Więc jeśli możesz napisz kolejny post lub na pw.
Jeszcze jedno - Wszyscy tutaj lubimy podpisane posty, więc proszę wejdź po zalogowaniu w "Moje konto",
a później w "Zmień informacje o sobie" i dodaj stały podpis do postów. Czasami w ferworze pisania o podpisie zapominamy.
Witaj na Forum - dziękuję Ci za informację - nie podałaś godności swego przodka, troszkę już zebrałam informacji o Wisłockich, bo oni mnie głównie interesują. Ale informacja o tym Kto zarządzał Drybusem wcześniej
też byłaby ciekawa. Więc jeśli możesz napisz kolejny post lub na pw.
Jeszcze jedno - Wszyscy tutaj lubimy podpisane posty, więc proszę wejdź po zalogowaniu w "Moje konto",
a później w "Zmień informacje o sobie" i dodaj stały podpis do postów. Czasami w ferworze pisania o podpisie zapominamy.
Pozdrawiam - Małgorzata