Familysearch czy Myheritage?
Moderatorzy: elgra, Galinski_Wojciech, maria.j.nie
Witam,
Interesuje mnie czy na Familysearch przy budowie drzewa genologicznego jest jakiś limit wyznaczony?
W przypadku Myheritage jest to 250 osób przy podstawowym użytkowaniu a tu taj nie znalazłem i interesuje mnie czy warto zacząć zrobi dużo większe drzewo na Familysearch niż w przypadku Myheritage.
Pozdrawiam,
Krzyś
Interesuje mnie czy na Familysearch przy budowie drzewa genologicznego jest jakiś limit wyznaczony?
W przypadku Myheritage jest to 250 osób przy podstawowym użytkowaniu a tu taj nie znalazłem i interesuje mnie czy warto zacząć zrobi dużo większe drzewo na Familysearch niż w przypadku Myheritage.
Pozdrawiam,
Krzyś
Rodziny: Ziółczyków, Biskupskich, Krysztofiaków, Walasików, Stranisławskich, Kleów, Szewczyków
-
Zioło_Rafał

Ja zaczynałem na Myheritage i zostałem do dzisiaj był limit do 250 to potem uzupełniałem w MyHeritage Family tree builder. A teraz z tego co widzę nie ma limitu bo normalnie na internecie mogę wszystko dalej pisać, chyba, że to tylko tak na wakacje dali ale tego nie wiem. 
http://fotowrzut.pl/86PZHYTO1P
http://fotowrzut.pl/86PZHYTO1P
Rafał
Jest limit do 250 na myheritge. Familysearch i geni.com nie mają takich limitów.
Pozdrawiam,
Mariusz Pabijan
Nazwiska: Pabijan, Czerw, Kaczmarczyk, Hanek, Mucha, Chwastek
Moje parafie: Porąbka Uszewska, Gdów, Rybna, Wysocice, Sieciechowice, Miechów, Czaple Wielkie, Skała, Minoga, Smardzowice, Iwanowice
Mariusz Pabijan
Nazwiska: Pabijan, Czerw, Kaczmarczyk, Hanek, Mucha, Chwastek
Moje parafie: Porąbka Uszewska, Gdów, Rybna, Wysocice, Sieciechowice, Miechów, Czaple Wielkie, Skała, Minoga, Smardzowice, Iwanowice
Jeżeli nie musisz mieć drzewa w internecie ( Myheritage) to lokalnie w programie możesz mieć tyle osób ile chcesz.
Tak przy okazji to limit dotyczy wyłącznie darmowego konta.
Tak przy okazji to limit dotyczy wyłącznie darmowego konta.
Ben
Ja mam konto na myheritage zupełnie darmowe i nieograniczoną liczbę osób 
Myheritage jest programem szpiegowskim. Nawet mając sam program nie można zachować prywatności (prywatność tylko wtedy jak nie mamy internetu). Jest dobry do wyszukiwania pokrewieństw w innych drzewach i dla udostępniania innym (nie blokować!).
Obecnie używam programu Brother's Keeper (do wersji 6.6 udostępniony jest bezpłatnie). Mam już wpisanych ok.3500 osób z naszych rodzin i nie ma żadnych problemów z jego działaniem. Można zrobić eksport i import danych. Świetnie wychodzą wydruki do pdf (drukarka wirtualna nawet 2A0 a może i więcej).
Jako test zrobiłem z powodzeniem drzewo genealogiczne z biblii i na 1000 osobie zakończyłem z braku czasu.
Obecnie używam programu Brother's Keeper (do wersji 6.6 udostępniony jest bezpłatnie). Mam już wpisanych ok.3500 osób z naszych rodzin i nie ma żadnych problemów z jego działaniem. Można zrobić eksport i import danych. Świetnie wychodzą wydruki do pdf (drukarka wirtualna nawet 2A0 a może i więcej).
Jako test zrobiłem z powodzeniem drzewo genealogiczne z biblii i na 1000 osobie zakończyłem z braku czasu.
Re: Familysearch czy Myheritage?
Osoby, które miały konto wcześniej na moikrewni.pl, po migracji do MyHeritage dostały za darmo nieograniczoną liczbę osób w drzewie. Być może tak było w Twoim przypadku?mina107 pisze:Ja mam konto na myheritage zupełnie darmowe i nieograniczoną liczbę osób
Pozdrawiam, Krzysztof
Re: Familysearch czy Myheritage?
Właśnie nie... Moj limit został zniesiony niedługo po tym jak przekroczyłam liczbę i ściągnęłam program na komputereshabe pisze:Osoby, które miały konto wcześniej na moikrewni.pl, po migracji do MyHeritage dostały za darmo nieograniczoną liczbę osób w drzewie. Być może tak było w Twoim przypadku?mina107 pisze:Ja mam konto na myheritage zupełnie darmowe i nieograniczoną liczbę osób
-
Zioło_Rafał

- Markowski_Maciej

- Kontakt: