Mam pytanie czy gdzieś online są dostępne akty zgonów parafii Drobin z 1891 roku. Poszukuję aktu Anieli Pawłowskiej zmarłej właśnie w tym roku. Mam nr aktu - 8.
Dziękuję
Ola
Drobin akty zgonów rok 1891
Moderatorzy: maria.j.nie, elgra, Galinski_Wojciech
Pozdrawiam
Aleksandra
Poszukuję Różańskich, Różalskich, Rozalskich z okolic Błędowa, Lubani, Mszczonowa, ogólnie mazowieckie i łódzkie; oraz nazwiska Hemlich/Emlich - Żyrardów, Drobin, Szymanów.
Aleksandra
Poszukuję Różańskich, Różalskich, Rozalskich z okolic Błędowa, Lubani, Mszczonowa, ogólnie mazowieckie i łódzkie; oraz nazwiska Hemlich/Emlich - Żyrardów, Drobin, Szymanów.
- Irek_Bartkowski

- Kontakt:
Witam
Podaj e-maila to wyślę scan
Podaj e-maila to wyślę scan
Pozdrawiam
Irek Bartkowski
Poszukuję zgonu Katarzyna Sałkowska vel Bartkowska,Lata 1854-1878 diecezja płocka.
Irek Bartkowski
Poszukuję zgonu Katarzyna Sałkowska vel Bartkowska,Lata 1854-1878 diecezja płocka.
adziadkiewicz7[at]wp.pl
Bardzo dziękuję Irku
Irku a może wiesz jeszcze coś o aktach z parafii Rogotwórsk z lat 1885-1889? Interesują mnie akty urodzeń i zgonów nazwisko Pawłowski/Pawłowska?
Ola
Bardzo dziękuję Irku
Irku a może wiesz jeszcze coś o aktach z parafii Rogotwórsk z lat 1885-1889? Interesują mnie akty urodzeń i zgonów nazwisko Pawłowski/Pawłowska?
Ola
Pozdrawiam
Aleksandra
Aleksandra