Rawa Mazowiecka 1864 - poszukuje
Moderatorzy: maria.j.nie, elgra, Galinski_Wojciech
Rawa Mazowiecka 1864 - poszukuje
Witam,
szukam aktu zgonu lub informacji w nim zawartych jeśli tajny prawdopodobnie mojego przodka z Czerniewic (może zmarł w szpitalu w Rawie)
1864 75 Franciszek Charaśny Rawa Mazowiecka [Miejsce przechowywania ksiąg: Archiwum Diecezjalne w Łowiczu 99-400 Łowicz, ul. Stary Rynek 19 A] [Indeks dodał: Marek_Delert]
Proszę o pomoc
z góry dziękuję
szukam aktu zgonu lub informacji w nim zawartych jeśli tajny prawdopodobnie mojego przodka z Czerniewic (może zmarł w szpitalu w Rawie)
1864 75 Franciszek Charaśny Rawa Mazowiecka [Miejsce przechowywania ksiąg: Archiwum Diecezjalne w Łowiczu 99-400 Łowicz, ul. Stary Rynek 19 A] [Indeks dodał: Marek_Delert]
Proszę o pomoc
z góry dziękuję
Mariusz
Poszukuję rodzin
Kaczmarek vel Karczmarczyk, Magiera, Lawendowski, Stępnik, Ostałowski, Idzikowski, Jezierski, Włostowski, Męcina par. Krzemienica; Płocki, Luch, Susik, Bala Reszka par. Żelechlinek
Gromek, Wolny, Słodki par. Wysokienice
Poszukuję rodzin
Kaczmarek vel Karczmarczyk, Magiera, Lawendowski, Stępnik, Ostałowski, Idzikowski, Jezierski, Włostowski, Męcina par. Krzemienica; Płocki, Luch, Susik, Bala Reszka par. Żelechlinek
RE: Rawa Mazowiecka 1864 - poszukuje
http://adlowicz.wixsite.com/archiwum
Na podanej www możesz zamówić skan tego aktu (20zl) bądź jechać we wtorek do archiwum i tam go szukać (50zl).
Pozdrawiam
Tomasz
Na podanej www możesz zamówić skan tego aktu (20zl) bądź jechać we wtorek do archiwum i tam go szukać (50zl).
Pozdrawiam
Tomasz
Dzięki, szkoda tylko tego kosztu bez pewności czy to "mój"
Mariusz
Poszukuję rodzin
Poszukuję rodzin
Ewentualnie napisz na priv to osoby indeksujacej niech Ci sprawdzi dane. SKoro indeksowała to miała dostęp do tych aktów.
pozdrawiam
Tomasz
pozdrawiam
Tomasz
Dziękuję za radę... tu nie do wykorzystania, Marek_Delert nie odpowiada na wiadomości, wysyłałem mu kilka w sprawie Żelechlinka jakiś czas temu..
pozostaje AD Łowicz, już do nich napisałem.
Dziękuje.
Temat uważam za zamknięty.
pozostaje AD Łowicz, już do nich napisałem.
Dziękuje.
Temat uważam za zamknięty.
Mariusz
Poszukuję rodzin
Poszukuję rodzin
-
Szczepaniak_Tomasz