Rozalia Bilika/Bilicka/Bielecka
Moderatorzy: maria.j.nie, elgra, Galinski_Wojciech
Dzień dobry,
Poszukuję metryki chrztu Rozalii Bilika/Bilicka/Bielecka urodzonej najprawdopodobniej 10 Lip 1894 roku w miejscowości Stryj lub Uhersko na dzisiejszej Ukrainie.
Z góry dziękuję za pomoc,
Pozdrawiam,
Grzegorz
Poszukuję metryki chrztu Rozalii Bilika/Bilicka/Bielecka urodzonej najprawdopodobniej 10 Lip 1894 roku w miejscowości Stryj lub Uhersko na dzisiejszej Ukrainie.
Z góry dziękuję za pomoc,
Pozdrawiam,
Grzegorz
Warto poszukać w księgach AGAD.
Monika
Smoter - Limanowa,Skrzydlna,Piekiełko Bilik - Kraków,Rzeszów,Sanok,Lwów,Jarosław Znamirowscy - Przemyśl,Chełm,Głuszyca Jarzemiszewscy - Przemyśl Idler - Sanok Derdzińscy - Kraków, Hladek - Lwów Paździor - Kraków,Warszawa Biesiadeccy - Rzeszów
Smoter - Limanowa,Skrzydlna,Piekiełko Bilik - Kraków,Rzeszów,Sanok,Lwów,Jarosław Znamirowscy - Przemyśl,Chełm,Głuszyca Jarzemiszewscy - Przemyśl Idler - Sanok Derdzińscy - Kraków, Hladek - Lwów Paździor - Kraków,Warszawa Biesiadeccy - Rzeszów
Re: Rozalia Bilika/Bilicka/Bielecka
Witam,loreii pisze:Warto poszukać w księgach AGAD.
Tam, już szukałem, niestety tych lat dla tych miejscowości nie ma.
Pozdrawiam,
Grzegorz
-
Arek_Bereza

- Otrzymał podziękowania: 2 times
Też, zarówno FamilySearch jak i Ancestry też przeszukałem.Arek_Bereza pisze:A tu?
https://www.familysearch.org/search/cat ... =610713-50
Pozdrawiam,
Grzegorz
-
Arek_Bereza

- Otrzymał podziękowania: 2 times
Ale szukałeś tylko rzymskokatolickie czy inne wyznania też? Chyba, że to co jest to cywilna rejestracja
Wydaje mi się, że wszystko przeszukałem ale nie mam dużego doświadczenia w szukaniu na wschodzie.Arek_Bereza pisze:Ale szukałeś tylko rzymskokatolickie czy inne wyznania też? Chyba, że to co jest to cywilna rejestracja