Witam serdecznie
Poszukuję aktu urodzenia Tatar Stanisław. W roku 1936 zawarł związek małżeński w Nawarzycach z Marianną Koper. Był synem Bartłomieja i Józefy Olczyk. Prawdopodobnie Stanisław urodził się w Przygradowie par. Konieczno w 1906 (akt 188) lub 1907 (akt 46) roku.
Bardzo proszę o pomoc, który to Stanisław.
Pozdrawiam serdecznie
Grażyna Koper
Tatar Stanisław par. Konieczno
Moderatorzy: maria.j.nie, elgra, Galinski_Wojciech
-
mmoonniiaa

Grażyno,
akt urodzenia 46/1907 par. Konieczno dotyczy Stanisława Tatara, syna Bartłomieja i Józefy Olczyk. Na marginesie jest informacja o poślubieniu Marianny Koper.
Pozdrawiam,
Monika
akt urodzenia 46/1907 par. Konieczno dotyczy Stanisława Tatara, syna Bartłomieja i Józefy Olczyk. Na marginesie jest informacja o poślubieniu Marianny Koper.
Pozdrawiam,
Monika
Moniko
Wielkie dzięki, gdybyś jeszcze mogła mi podać dokładną datę urodzenia byłabym wdzięczna
Pozdrowienia
Grażyna
Wielkie dzięki, gdybyś jeszcze mogła mi podać dokładną datę urodzenia byłabym wdzięczna
Pozdrowienia
Grażyna
-
mmoonniiaa

Grażyno,
Akt jest po rosyjsku, mogę podesłać Ci go mailem. Napisałam do Ciebie wiadomość prywatną.
Pozdrawiam,
Monika
Akt jest po rosyjsku, mogę podesłać Ci go mailem. Napisałam do Ciebie wiadomość prywatną.
Pozdrawiam,
Monika
- Brozek_Oskar

Grażyno,
Jak już dojdziesz do około 1830 lub 1840 roku, to daj mi znać. Wszyscy Tatarowie wywodzą się z jednego pnia w parafii Konieczno i Krasocin, a także Włoszczowa. , więc wtedy będziemy już mieli wspólnych przodków.
Napisz do mnie prywatną wiadomość lub maila na oaema22(tu małpa)wp.pl
Pozdrawiam,
Oskar Brożek
Jak już dojdziesz do około 1830 lub 1840 roku, to daj mi znać. Wszyscy Tatarowie wywodzą się z jednego pnia w parafii Konieczno i Krasocin, a także Włoszczowa. , więc wtedy będziemy już mieli wspólnych przodków.
Napisz do mnie prywatną wiadomość lub maila na oaema22(tu małpa)wp.pl
Pozdrawiam,
Oskar Brożek
Szukam Domaszewicz, Łosowski, Leszczyłowski, Łomanowski, Betlewicz, Pawłowski i Nowicki z terenów dawnego województwa Nowogródzkiego, konkretniej okolic Lachowicz, Zubielewicz, Baranowicz, Nieświeża, Klecka, Krzywoszyna, Niedźwiedzicy, Słucka