A dokładniej Józefiny (zd. Hebel) i Augustyna (Augusta) Rathenow.
Nie mogę znaleźć tego aktu, bo każde archiwum idzie do ok. 1910-1918 roku ślub się odbył po 1918 roku jeśli chodzi o parafie to na terenie powiatu puckiego i okolic.
Pozdrawiam Olaf
Poszukuję aktu ślubu moich prapradziadków
Moderatorzy: maria.j.nie, elgra, Galinski_Wojciech
-
olaf123456789

- Krystyna.waw

- Podziękował: 6 times
Olafie,
Ponieważ permanentnie nie wyciągasz wniosków z pomocy udzielanej Tobie przez wielu forumowiczów - w tym wskazywanych linków (wystarczy bowiem przeczytać posty w założonych przez Ciebie wątkach) podaję zatem tylko jedną i z mojej strony ostatnią, choć najistotniejszą wskazówkę, która prowadzi do celu - czyli odnalezienia aktu ślubu zarówno kościelnego jak i cywilnego.
Jeden z synów Augusta R. i Józefiny H. urodził się dokładnie dnia 10 października 1914 roku.
Powodzenia
Pozdrawiam
Janek
Ponieważ permanentnie nie wyciągasz wniosków z pomocy udzielanej Tobie przez wielu forumowiczów - w tym wskazywanych linków (wystarczy bowiem przeczytać posty w założonych przez Ciebie wątkach) podaję zatem tylko jedną i z mojej strony ostatnią, choć najistotniejszą wskazówkę, która prowadzi do celu - czyli odnalezienia aktu ślubu zarówno kościelnego jak i cywilnego.
Jeden z synów Augusta R. i Józefiny H. urodził się dokładnie dnia 10 października 1914 roku.
Powodzenia
Pozdrawiam
Janek