Witam!
Czy mogę liczyć na pomoc ?
Poproszę o sprawdzenie - czy w aktach parafii Szewna znajduje się akt ur Heleny Sztabow około 1781r.
Parafia Szewna
Moderatorzy: elgra, maria.j.nie
Parafia Szewna
pozdrawiam serdecznie, Jurek
W kręgu moich zainteresowań nazwiska: Bąkowski, Buczkiewicz, Kręcisz, Pawlicki, Sajkiewicz, Skuta
W kręgu moich zainteresowań nazwiska: Bąkowski, Buczkiewicz, Kręcisz, Pawlicki, Sajkiewicz, Skuta
Parafia Szewna
Witam
W parafii Szewna księgi chrztu zaczynają się od roku 1788.
Dodam, że w Archiwum w Kielcach są wcześniejsze od roku 1695
Pozdrawiam
Darek
Pozdrawiam
Darek
Re: Parafia Szewna
Witampronobis pisze:Witam
Pozdrawiam
Darek
Jestem w posiadaniu pisma z AP w Kielcach, informują mnie że posiadają akta parafii Szewna z lat 1695-1762 i 1796 z interesującego mnie okresu.
Akta które poszukuję mogą być w parafi Szewna lub w Archiwum Diecezjalnym w Sandomierzu.
pozdrawiam serdecznie, Jurek
Re: Parafia Szewna
Witam
W parafii Szewna na pewno nie ma akt które Cię interesują , natomiast w Sandomierzu nie byłem ale z tego co słyszałem jest tam bardzo niewiele akt metrykalnych
Pozdrawiam
Darek
W parafii Szewna na pewno nie ma akt które Cię interesują , natomiast w Sandomierzu nie byłem ale z tego co słyszałem jest tam bardzo niewiele akt metrykalnych
Pozdrawiam
Darek