Zaczkiewicz i Refcio - poszukuję rodziny, osób
Moderatorzy: elgra, Galinski_Wojciech, maria.j.nie
-
piotr_piotr
Zaczkiewicz i Refcio - poszukuję rodziny, osób
Chodzi mi o dzieci z małżeństwa Władysława Józefa Zaczkiewicz ur. 06.11.1921r. we Lwowie zam. Kamienna Góra i Krystyny z domu Refcio ur. 08.01.1929r. w Borysław zam. Brzeg/O. Proszę o pomoc w odnalezieniu rodzeństwa mojej matki!!
Na pytanie o ZACZKIEWICZU. Takie nazwisko mial moj byly dyrektor.Mial na imie Bogdan,syn Oleksija.Urodzony w 1942.Jusz nie zyje,ale we Lwjwie mieszkaja jego syn i corka.
К вопросу о ЗАЧКЕВИЧЕ. Такую фамилию носил мой бывший директор(во Львове).Его звали Богдан,сын Алексея.Дата рождения-1942 год.Его уже нет в живых,но во Львове живут его сын и дочь с семьями. Была у него сестра,намного старше Богдана.Знаю только,что отец Богдана имел до войны свою мельницу возле Дрогобыча или Борислава.Если эти данные Вас устраивают,постараюсь узнать адрес Зачкевичей.
К вопросу о ЗАЧКЕВИЧЕ. Такую фамилию носил мой бывший директор(во Львове).Его звали Богдан,сын Алексея.Дата рождения-1942 год.Его уже нет в живых,но во Львове живут его сын и дочь с семьями. Была у него сестра,намного старше Богдана.Знаю только,что отец Богдана имел до войны свою мельницу возле Дрогобыча или Борислава.Если эти данные Вас устраивают,постараюсь узнать адрес Зачкевичей.
-
wandaelzbieta