Nazwisko: Jakubowicz
Moderatorzy: Galinski_Wojciech, maria.j.nie, adamgen
- Komentarze

Wątek ten zawiera informacje na temat <A HREF="index.php?name=Nazwiska&file=index&nid=1267&ez=2 target=_top">tego nazwiska</A> i osób je noszących
Witam, czy mogę prosić o przesłanie mi na maila tegoż zdjęcia? Teodor Kuszkowski był dobrym przyjacielem moich przodków szczególnie wdowy Szkudajowej u której bywał na balach. Są na tym cmentarzu również nazwiska Szkudajów? Pozdrawiam serdecznie Pana.
-
Gość
Witam. Moja informacja na temat nazwiska Jakubowicz.
- Perla Jakubowicz + Berek Szuberski , zawarli związek małżeński, akt z 1894r.
W czasie wojny Berek Szuberski i Perla zd. Jakubowicz mieszkali w Antweren w Belgii.
Ich syn Max Szuberski został zamordowany w Auschwitz - 1942 rok.
- Perla Jakubowicz urodziła sie w Łodzi tam też urodził się sym Max (1908 - 1942).
Pozdrawia - BSz.
W czasie wojny Berek Szuberski i Perla zd. Jakubowicz mieszkali w Antweren w Belgii.
- Perla Jakubowicz urodziła sie w Łodzi tam też urodził się sym Max (1908 - 1942).
Pozdrawia - BSz.
Witam. Post temat: nazwisko Jakubowicz z dnia 05.11. 2010 godz. 18:51 {Gość} jest moim wpisem.Anonymous pisze:Witam. Moja informacja na temat nazwiska Jakubowicz.
Pozdrawia - BSz.
- BSz.