Witam Forumowiczów,
Poszukuję krewnych o nazwisku Krzeszowski/a z lubelszczyzny: Chodel i okolice. Moi Krzeszowscy są powiązani z takimi nazwiskami jak: Ciekot, Kucharski, Kotowski, Jankowski, Józefczak, Nowomiejski, Noszowski/Nosowski, Pogoda.
Gdyby ktoś posiadał te nazwiska w swoim drzewku proszę o kontakt.
Pozdrawiam
Jola
Krzeszowscy z Chodla i lubelszczyzny
Moderatorzy: maria.j.nie, elgra, Galinski_Wojciech
-
Robert_Kostecki

- Otrzymał podziękowania: 2 times
Krzeszowscy z Chodla i lubelszczyzny
Witamy,
może podasz jakieś konkretne osoby, o które Ci chodzi, albo przynajmniej jakie źródła do tej pory wyzyskałaś, np. witrynę internetową Lubgens.
Wielokrotnie dochodziło na tym Forum do sytuacji, że różne osoby ochoczo przystępowały do poszukiwania i podawały rozmaite dane, żeby usłyszeć od zainteresowanego - "Dziękuję, ale to już mam, do tego doszedłem wcześniej samemu, z tego skorzystałem". Jak sama widzisz, to trochę nie O.K., ponieważ ktoś niepotrzebnie stracił sporo swojego czasu.
Pozdrawiam
Robert
może podasz jakieś konkretne osoby, o które Ci chodzi, albo przynajmniej jakie źródła do tej pory wyzyskałaś, np. witrynę internetową Lubgens.
Wielokrotnie dochodziło na tym Forum do sytuacji, że różne osoby ochoczo przystępowały do poszukiwania i podawały rozmaite dane, żeby usłyszeć od zainteresowanego - "Dziękuję, ale to już mam, do tego doszedłem wcześniej samemu, z tego skorzystałem". Jak sama widzisz, to trochę nie O.K., ponieważ ktoś niepotrzebnie stracił sporo swojego czasu.
Pozdrawiam
Robert
- Krystyna.waw

- Podziękował: 6 times
Dopisz się gdzieś tutaj
https://genealodzy.pl/modules.php?op=mo ... tter=Krzes
i cierpliwie czekaj - może ktoś się odezwie
https://genealodzy.pl/modules.php?op=mo ... tter=Krzes
i cierpliwie czekaj - może ktoś się odezwie
Krystyna
*** Szarlip, Zakępscy, Kowszewicz, Broczkowscy - tych nazwisk szukam.
*** Szarlip, Zakępscy, Kowszewicz, Broczkowscy - tych nazwisk szukam.
- Burdziński_Krzysztof

Antonina Kucharska z/d Winiarska po Adamie i Barbarze z/d Rola / 1874-1941/. Jej mąż Teofil Kucharski syn Macieja i Rozalii z/d Kuropatwa. /1858-1925/ --- bezdzietni.
Nazwisko Pogoda jest w jednym miejscu powiązane z rodzina Wyroślaków.
Nazwisko Ciekot: powiązane z nazwiskiem Machaj też z dalszych praprzodków.
Nazwisko Pogoda jest w jednym miejscu powiązane z rodzina Wyroślaków.
Nazwisko Ciekot: powiązane z nazwiskiem Machaj też z dalszych praprzodków.
Osoby:Olszyński,Krajewscy,Burdziński, Kursa, Wyroślak -Chodel, Ingrunt, Przemysław i Mieczysław Leszczyński-rej.Płońska,Piętka,Murawski-Mińsk Białoruś