Poszukuje informacji na temat Tadeusza Semeniuka i Marceli Semeniuk zd. Osypiuk ur w Horodyszczach.
Pozdrowienia
Mirosław Melka
Rodzina Osypiuk, Semeniuk
Moderatorzy: maria.j.nie, elgra, Galinski_Wojciech
-
Melka_Mirosław

- maria.j.nie

- Otrzymał podziękowania: 1 time
Witamy Mirosławie na Forum
Twoje zapytanie zamieszczone w
Poforum Temat: Posiadam listę, wykaz wątek tytuł T: Rodzina Osypiuk, Semeniuk
przeniosłam do
pdforum T: Poszukuję osób, rodzin (Pomoc w poszukiwaniu osób)
Pozdrawiam serdecznie i życzę wszystkiego dobrego Maria
P.S . Proponuję korzystać z : [ Wejdź na Forum ] lub „ Szukaj „ oraz z pozycji w „Nasze bazy” Katalog on-line lub Biblioteki cyfrowe inne...
Twoje zapytanie zamieszczone w
Poforum Temat: Posiadam listę, wykaz wątek tytuł T: Rodzina Osypiuk, Semeniuk
przeniosłam do
pdforum T: Poszukuję osób, rodzin (Pomoc w poszukiwaniu osób)
Pozdrawiam serdecznie i życzę wszystkiego dobrego Maria
P.S . Proponuję korzystać z : [ Wejdź na Forum ] lub „ Szukaj „ oraz z pozycji w „Nasze bazy” Katalog on-line lub Biblioteki cyfrowe inne...
-
Melka_Mirosław

Semeniuk Tadeusz
Witam serdecznie
Poszukuję wszelkich informacji na temat Tadeusza Semeniuka z Dubicy, zesłanego po roku 1907. Jego zona Marcela zd Osypiuk poszła na zsyłke razem z mężem.
Mirosław Melka
Poszukuję wszelkich informacji na temat Tadeusza Semeniuka z Dubicy, zesłanego po roku 1907. Jego zona Marcela zd Osypiuk poszła na zsyłke razem z mężem.
Mirosław Melka
- Dławichowski

- Kontakt:
Semeniuk Tadeusz
Dzień dobry!
Sąsiad Semeniuk Władysław rocznik 1929 ur. właśnie chyba w Horodyszczach mieszka z żoną urodzoną w Wołkowysku w Koszalinie. Wiem, że miał braci.
Krzycho z Koszalina
Sąsiad Semeniuk Władysław rocznik 1929 ur. właśnie chyba w Horodyszczach mieszka z żoną urodzoną w Wołkowysku w Koszalinie. Wiem, że miał braci.
Krzycho z Koszalina
O mnie:
http://www.dlawich.pl/
http://www.dlawich.pl/
-
Melka_Mirosław

Semeniuk Tadeusz
Witam serdecznie
Z informacji, które posiadam Tadeusz urodził sie około 1875 roku. Zesłanie musiało odbyć się około roku 1906-1907 (jedna z córek tadeusza urodziła sie w 1907 w Dubicy). Kolejne dzieci rodziły sie juz w Jekaterynoslaw (ZSRR) w roku 1918 - prawdopodobnie po powrocie z Sybiru zprzez jakiś czas Tadeusz i Marcela zamieszkali w Jekaterynoslaw (do około 1920 roku). Potem powrócili do Polski.
Pozdrowienia
mirek
Z informacji, które posiadam Tadeusz urodził sie około 1875 roku. Zesłanie musiało odbyć się około roku 1906-1907 (jedna z córek tadeusza urodziła sie w 1907 w Dubicy). Kolejne dzieci rodziły sie juz w Jekaterynoslaw (ZSRR) w roku 1918 - prawdopodobnie po powrocie z Sybiru zprzez jakiś czas Tadeusz i Marcela zamieszkali w Jekaterynoslaw (do około 1920 roku). Potem powrócili do Polski.
Pozdrowienia
mirek