Poszukuje wszystkich o nazwisku Anczuk Korwel Rej

Tablica ogłoszeń, pomoc w poszukiwaniu osób i rodzin; Poszukuję NazwiskaMoje konto” - „Moje nazwiska ” ; w tytule tematu proszę napisać "nazwisko i imię" lub "nazwiska i imiona" poszukiwanych osób, rodzin

Moderatorzy: elgra, Galinski_Wojciech, maria.j.nie

Awatar użytkownika
rejlila

Sympatyk

Poszukuje wszystkich o nazwisku Anczuk Korwel Rej

Post autor: rejlila »

Poszukuje ludzi ktorzy w jakikolwiek byli zwiazani, znali mojego tate Anczuk Wiktora ur.04.04.1914r. w Iszymsku, syberia, a zmarl w 1979r. w Szczecinie. w latach 1928-1943/44 mieszkal w Wilnie. Korwel Jadwiga i Karol w latach 1920-1946? mieszkali w Wilnie, a potem w Szczecinie oraz rodziny mego tescia Rej Stefana ur.05.10.1910r. w Sniekozach w kieleckim,a zmarl w 1955r.w Szczecinie. Lilianna Rej z d. Anczuk, mama z d. Korwel
-
Wyłączyłem CapsLock J. Młochowski
Awatar użytkownika
Fronczak_Waldemar

Członek PTG

Post autor: Fronczak_Waldemar »

Witamy na forum. Życzę Ci powodzenia w poszukiwaniach. Mam jednak jedną prośbę, nie stosuj drukowanych liter, bo jest to źle widziane na wszystkich forach i trudno się czyta. W netykiecie oznacza to krzyk.
Pozdrawiam serdecznie.
Waldemar Fronczak
yooreck

Post autor: yooreck »

Odpowiadam Ci bardziej na temat listu niż jego treść, ale może do czegoś będę mógł się przydać. Znam człowieka o nazwisku Rej z Warszawy (obecnie okolic). Jego rodzina interesuje się genealogią do tego stopnia, że mają (ponoć) udokumentowane pochodzenie odMikołaja Reja (Reya). Jeśli będzie to dla Ciebie interesujące, pisz.

Pzodrawiam serdecznie.
Awatar użytkownika
rejlila

Sympatyk

Post autor: rejlila »

Oczywiscie jestem bardzo zainteresowana i będę bardzo Ci wdzięczna za kontakt z ta osobą.Pozdrawiam Cię Lilianna Rej
ODPOWIEDZ

Wróć do „Poszukuję osób, rodzin”