My Heritage - szkolne zdjecia USA

Pomoc w odczytaniu starych fotografii.. Galerie zdjęć; Jak zrobić zdjęcie dokumentów: Księgi metrykalne, mikrofilmy ; Poradnik.., sprzęt fotograficzny...

Moderatorzy: elgra, Galinski_Wojciech, maria.j.nie

pomponik

Sympatyk

My Heritage - szkolne zdjecia USA

Post autor: pomponik »

Witam,

Pisze ta wiadomosc bo nie widzialam podobnego. Na stronie My Heritage jest darmowe przegkadanie i drukowanie szkolnych zdjec az do 23 Maja. Zdjecia sa z szkolnych rocznych albumow. Zdjecia sa przywaznie czarno-biale, ktore sa kolorowane automatycznie przez My Heritage. Mozna czarno -biale zdjecia i tez pokolorowane zdjrcia sciagnac na swoj komputer/tablet.

Wiadomosc o sciagniecia zdjec znalazlam pod tym linkiem:

https://blog.eogn.com/2020/04/23/myheri ... -in-color/

I trzeba kliknac na slowa:

Search MyHeritage US year books for free w opisie powyszym linku.

Niestety nie jestem pewna czy trzeba byc juz zarejstrowayn azeby link dialal . Jak by trzeba bylo sie zarejstrowac to warto zalozyc male drzewo.

Wolnej chwili moge pomodz w poszukiwaniach zdjec, ale prosze podac imie, nazwisk i miejsce zamieszkanie poszukiwanej osobie. Dam przyklad dlaczego jest poczebnie miejsce zamieszkania. Moje prastryja rodzina miala 10 dzieci, a jego dzieci i w wnuki mieszkali w Clearfield, Lock Haven, i Coudersport. Dzieki temu ze wiedzialam gdzue mieszkali to udalo mi sie znalesc zdjecia wszystkich dzieci pra stryja.

Serdecznue pozdrwaiam, Pomponik
ODPOWIEDZ

Wróć do „Fotografie, Galerie zdjęć, Jak fotografować dokumenty”