Poszukuję brata mojego pradziadka, którego nigdy nie poznałam i nawet nie wiem, czy żyje. Nie będę podawać tutaj Jego personaliów, ponieważ tak jak napisałam, nie wiem czy żyje. Urodził się w 1929 roku w małej wsi pod Szczebrzeszynem, a potem wyjechał, pewnie za pracą. Pracował w Sadlnie. Dziś mógłby być wiekowym staruszkiem. Zależy mi na kontakcie z nim, lub z Jego dziećmi, jeśli je posiadał. Jeżeli wciąż jest wśród żywych, jest ostatnim z pradziadka rodzeństwa, z którym mogłabym porozmawiać. Bardzo proszę o kontakt osoby, które mogą mieć jakieś informacje.
Pozdrawiam, Angelika Smoła
Poszukuję rodziny Smołów - Ząbkowice Śląskie
Moderatorzy: maria.j.nie, elgra, Galinski_Wojciech
-
smola_angelika

Re: Poszukuję rodziny Smołów - Ząbkowice Śląskie
Zapytaj w grupie na FB, "Ziemia ząbkowicka wczoraj i dziś".smola_angelika pisze:Poszukuję brata mojego pradziadka, którego nigdy nie poznałam i nawet nie wiem, czy żyje. Nie będę podawać tutaj Jego personaliów, ponieważ tak jak napisałam, nie wiem czy żyje. Urodził się w 1929 roku w małej wsi pod Szczebrzeszynem, a potem wyjechał, pewnie za pracą. Pracował w Sadlnie. Dziś mógłby być wiekowym staruszkiem. Zależy mi na kontakcie z nim, lub z Jego dziećmi, jeśli je posiadał. Jeżeli wciąż jest wśród żywych, jest ostatnim z pradziadka rodzeństwa, z którym mogłabym porozmawiać. Bardzo proszę o kontakt osoby, które mogą mieć jakieś informacje.
Pozdrawiam, Angelika Smoła
Łucja