Cmentarz Ostrołęka
Moderatorzy: elgra, Galinski_Wojciech, maria.j.nie
Cmentarz w Ostrołece - prośba o pomoc
Witam
Mam prośbę do Państwa w związku z cmentarzem w Ostrołęce (przy parafii pw. Nawiedzenia NMP, ul. Szwedzka 2). Poszukuję osoby, która mieszka w tej miejscowości lub okolicach i mogłaby sprawdzić na tym cmentarzu groby moich przodków o nazwiskach: Pazdziernicki i Repkowski. Proszę o kontakt na priv.
Pozdrawiam
Edyta
Mam prośbę do Państwa w związku z cmentarzem w Ostrołęce (przy parafii pw. Nawiedzenia NMP, ul. Szwedzka 2). Poszukuję osoby, która mieszka w tej miejscowości lub okolicach i mogłaby sprawdzić na tym cmentarzu groby moich przodków o nazwiskach: Pazdziernicki i Repkowski. Proszę o kontakt na priv.
Pozdrawiam
Edyta
-
Agnieszka*Nowak

Szukam książki "Cmentarz parafialny w Ostrołęce"
Szukam książki "Cmentarz parafialny w Ostrołęce" autor-Czesław Parzych.
Czy ktoś z Państwa może posiada lub wie gdzie mogłabym ją nabyć?
Agnieszka Nowak
Czy ktoś z Państwa może posiada lub wie gdzie mogłabym ją nabyć?
Agnieszka Nowak
Jeżeli interesuje jakaś informacja to mam tę książkę w posiadaniu przez kilka najbliższych dni
Pozdrawiam
Pozdrawiam
Szukane przeze mnie nazwiska: Janczewski, Zawalich, Lenkiewicz, Kowalczyk, Choromański, Kacprzyński, Kalapeta, Mierzejewski, Mianowski, Dobkowski, Woroniecki, Bednarz, Zyskowski, Kurpiewski, Łukasiewicz, Szyszkowski, Modzelewski, Świerz, Sawicki, Sobolews
- WaldemarChorążewicz

Szukam książki "Cmentarz parafialny w Ostrołęce"
Witam.
I wykaz osób wystepujących w tej książce
http://genealodzy.pl/index.php?name=PNp ... a+cmentarz
Waldek
I wykaz osób wystepujących w tej książce
http://genealodzy.pl/index.php?name=PNp ... a+cmentarz
Waldek
Cmentarz w Ostrołęce.
Witam
Znajdzie sie ktoś miły i zrobi dla mnie zdjęcie grobu na cmentarzu parafialnym w Ostrołęce? Chodzi mi o grób Jana Stefko i jego żony Janiny. Jan zmarł 19 lipca 1982, a Janina Stefko z d Woronecka zmarła 12 lutego 1998 roku. Niestety, nigdy tam nie byłem i nie znam położenia grobu.
Znajdzie sie ktoś miły i zrobi dla mnie zdjęcie grobu na cmentarzu parafialnym w Ostrołęce? Chodzi mi o grób Jana Stefko i jego żony Janiny. Jan zmarł 19 lipca 1982, a Janina Stefko z d Woronecka zmarła 12 lutego 1998 roku. Niestety, nigdy tam nie byłem i nie znam położenia grobu.
Darek Klepka - Busko Zdrój
Szukam kontaktu z osobami noszącymi nazwisko Sztefko lub Stefko, oraz Brzezińskich z Gostynina.
Szukam kontaktu z osobami noszącymi nazwisko Sztefko lub Stefko, oraz Brzezińskich z Gostynina.
Cmentarz w Ostrołęce.
Darku, podaj maila, mam zdjęcie tego grobu, to moja rodzina 
Pozdrawiam,
Rafał Janczewski
Pozdrawiam,
Rafał Janczewski
Szukane przeze mnie nazwiska: Janczewski, Zawalich, Lenkiewicz, Kowalczyk, Choromański, Kacprzyński, Kalapeta, Mierzejewski, Mianowski, Dobkowski, Woroniecki, Bednarz, Zyskowski, Kurpiewski, Łukasiewicz, Szyszkowski, Modzelewski, Świerz, Sawicki, Sobolews
Cmentarz w Ostrołęce.
Wysłałem na PW 
Darek Klepka - Busko Zdrój
Cmentarz w Ostrołęce.
Witam serdecznie, czy ktoś może wie gdzie są jakieś zdjęcia grobów z cmentarza w Ostrołęce? Poszukuję rodziny o nazwisku Mielniccy/Nielniccy. Za każdą informację będę wdzięczna.
Pozdrawiam, Ewa Balmas.
Nazwiska:Balmas, Grudziąż, Mielnicki, Delekta, Szczubełek
Cmentarz w Ostrołęce.
Cmentarzy z Ostrołęki raczej nikt nie sfotografował
Pozdrawiam,
Rafał
Pozdrawiam,
Rafał
Cmentarz w Ostrołęce.
No niestety tak myślałam, raczej miałam nadzieję, że ktoś robiąc zdjęcia swoich grobów rodzinnych przy okazji sfotografował jakieś starsze groby.
Wybiorę się sama za jakiś czas w poszukiwaniu czegokolwiek w Ostrołęce i postaram się zrobić jak najwięcej zdjęć.
Wybiorę się sama za jakiś czas w poszukiwaniu czegokolwiek w Ostrołęce i postaram się zrobić jak najwięcej zdjęć.
Pozdrawiam, Ewa Balmas.
- Rosslyn1988

Cmentarz parafialny w Ostrołęce - pomoc w znalezieniu grobu
Witam serdecznie,
czy jest na forum ktoś mieszkający w Ostrołęce i chętny pomóc mi znaleźć pewien nagrobek?
Proszę o kontakt w wiadomości prywatnej.
czy jest na forum ktoś mieszkający w Ostrołęce i chętny pomóc mi znaleźć pewien nagrobek?
Proszę o kontakt w wiadomości prywatnej.
Wysłałem wiadomość
Pozdrawiam Darek Stancel
Witam,
Posiadam książkę ,,Cmentarz parafialny w Ostrołęce" są tam biografie osób pochowanych
na cmentarzu w Ostrołęce. Służę pomocą.
Pozdrawiam
Marek
Posiadam książkę ,,Cmentarz parafialny w Ostrołęce" są tam biografie osób pochowanych
na cmentarzu w Ostrołęce. Służę pomocą.
Pozdrawiam
Marek