Nie rozumiem

Wątki tematyczne przesunięte z innego podforum

Moderatorzy: maria.j.nie, elgra, Galinski_Wojciech

mae10

Sympatyk

Nie rozumiem

Post autor: mae10 »

T: nie rozumiem

bardzo proszę o wskazanie gdzie mam umieścić mój post . Nie wiem , gdzie mam go wklei . Poszukuję rodziny ,która emigrowała do Francji .

pozdrawiam Ewa M
sbasiacz

Sympatyk
Mistrz

nie rozumiem

Post autor: sbasiacz »

pozdrawiam
BasiaS
elgra

Członek Honorowy
Mistrz
Otrzymał podziękowania: 1 time

Post autor: elgra »

@mae10

Twój poprzedni post "Francja" https://genealodzy.pl/index.php?name=PN ... 36&start=0 napisałaś jako nowy temat w podforum Emigracja.
Temat dotyczący poszukiwań we Francji już istnieje: Rodzina we Francji - jak odnaleźć?

Ewo, dwa lata temu rejestrując się na naszym forum musiałaś zaakceptować Regulamin, ale czy go przeczytałaś?

Regulamin (punkt IV) mówi miedzy innymi:

IV. Prowadzenie dyskusji.

1. O czym należy pamiętać przed wysłaniem wiadomości na Forum.

Zanim zapytasz, sprawdź czy temat nie był już na forum poruszany i czy odpowiedź na Twoje pytanie już nie padła.
- Nie dubluj, nie twórz nowego wątku, lecz postaraj się kontynuować już istniejący.
- Forum wyposażone jest w mechanizm wyszukiwania treści funkcję Szukaj (link na głównej stronie Portalu) https://genealodzy.pl/PNphpBB2-search.phtml naucz się z niego korzystać. Jest to jedna z najsurowszych zasad na tym Forum. Moderatorzy nie mają skrupułów przy stosowaniu sankcji wymuszających stosowanie się do niej.
- Na każdym podforum jest możliwość wyszukiwania tematów (na dole strony danego podfrum) www.genealodzy.pl/zbiornik/forum/podforums.jpg więcej w temacie Wyszukiwarki na Genealodzy.pl ( oraz szukaj w Tematach i Postach .. )
Skorzystaj z wyszukiwarki internetowej (np. Google) próbując najpierw tam znaleźć odpowiedź na nurtujące Cię pytania. Umiejętnie pytając, znajdziesz prawie wszystko.
Nie można - zakładać wątków o tematyce podobnej do już istniejących, zamkniętych lub usuniętych. Należy przed założeniem wątku sprawdzić czy takowy temat nie został już założony. Zaleca się korzystać z wyszukiwarki, ogólnej na forum lub tematycznej na danym podforum.

Jak już znalazłaś odpowiedni temat, to zadaj pytanie w tym właśnie temacie, za pomocą ikonki (na dole) "odpowiedz" (a nie "nowy temat").
Pozdrawiam, Elżbieta Grabowska z d. Cibińska
moje parafie:Cierno Oksa Węgleszyn Nagłowice (świętokrzyskie)
i Wysocice Sieciechowice (małopolskie) okolice
ODPOWIEDZ

Wróć do „Tematy przesunięte”