Rodzina Künstler(Kinstler) Żywiec poszukiwana
Moderatorzy: maria.j.nie, elgra, Galinski_Wojciech
-
Kunstler_karolina
Witam, szukam swojej prawdziwej babci, mamy mojego taty. Cała rodzina unika tematu i odpowiada na pytania - nie wiemy, a ja tylko chciałabym poznać jej imię ( podobno była to Krystyna), dowiedzieć się coś o jej życiu bo mój tata cały czas powtarza że on matki biologicznej nie chce znać ale ostatni raz miał z nią kontakt prawie 30 lat temu jak ja miałam przyjść na świat i każdemu warto dac kolejna szansę zwłaszcza jeśli to jest najbliższa rodzina. Jeśli odeszła już z tego świata to chciałabym zapalić znicz na jej grobie i przeprosić za moich rodziców że nigdy jej do swojej wnuczki nie dopuścili. Jeśli ktoś ma jakieś informacje na temat rodziny Künstler z Żywca lub ewentualnie okolic proszę o kontakt. Może moja babcia mieszka gdzies na drugim końcu świata, pewnie ma już inne nazwisko i mam nadzieję że dalej zyle,jak ktoś ma jakieś informacje o żonie Karola Künstler z Żywca którzy rozstali się przed rokiem 1989 To proszę o kontakt. Dziękuję
-
Sroczyński_Włodzimierz

- Otrzymał podziękowania: 1 time
Jako zstępna zacznij od urzędów, od źródeł typu ewidencja ludności, ASC, akta sądowe, paszportowe, teczki dowodowe, dokumenty osób powiązanych (mąż poszukiwanej) etc - dla ustalenia "podstaw". Z treści nie wynika, ze coś w tym kierunku robiłaś. Raczej odwrotnie. A bez tego pisanie postów - raczej nie ma sensu.
Bez PW. Korespondencja poprzez maila:
https://genealodzy.pl/index.php?module= ... 3odzimierz
https://genealodzy.pl/index.php?module= ... 3odzimierz
Możesz też poszukać osób o tym nazwisku w Żywcu. Szybkie Google i są wyniki. Zadzwoń, w najgorszym razie nie dowiesz się niczego, w najlepszym..?
Irek
Irek
Pozdrawiam, Irek