Posiadam do oddania dwa nadliczbowe opracowania dotyczące cmentarza w Piotrkowie Trybunalskim. Jeżeli ktoś potrzebuje proszę o kontakt.
Tadeusz Nowakowski i Andrzej Świtalski „Stary Rzymskokatolicki Cmentarz w Piotrkowie Trybunalskim” Biblioteka Piotrkowska przy Towarzystwie Przyjaciół miasta Piotrkowa Trybunalskiego, Piotrków Trybunalski 1993r.
Jarosław Orżyński (oprac.): Stary cmentarz rzymsko-katolicki w Piotrkowie (1830–1920). Piotrków Trybunalski, 1992.
Cmentarz w Piotrkowie - książki
Moderatorzy: maria.j.nie, elgra, Galinski_Wojciech
- Kacperm_sz

Dzień dobry,
napisałem do Pana w wiadomości prywatnej.
napisałem do Pana w wiadomości prywatnej.
Pozdrawiam serdecznie
Kacper
Kacper
-
AlicjaSurmacka

Czy w tych opracowaniach są też biogramy niektórych osób pochowanych do 1920 roku,. Chodzi mi konkretnie o rodzinę o nazwisku Klawe ?
Alicja
Alicja
Książki już zarezerwowane. Jeżeli chodzi o nazwisko Klawe nie występuje w książkach.
Witam
Bardzo proszę o sprawdzenie nazwiska Schayer, Schajer, Jerzmanowska. To ta sama osoba ale nie wiem pod jakim nazwiskiem została pochowana.
Stefan
Bardzo proszę o sprawdzenie nazwiska Schayer, Schajer, Jerzmanowska. To ta sama osoba ale nie wiem pod jakim nazwiskiem została pochowana.
Stefan
- 33szuwarek

Dzień Dobry,
proszę uprzejmie o sprawdzenie nazwiska Bindrim / Bindrin lub Bindrym/n. Z góry dziękuje
Pozdrawiam, Piotr
proszę uprzejmie o sprawdzenie nazwiska Bindrim / Bindrin lub Bindrym/n. Z góry dziękuje
Pozdrawiam, Piotr