Korzkiew, cmentarz, prośba o zdjęcie grobu

Informacje o cmentarzach. Pomoc w wykonaniu lub uzyskaniu zdjęcia grobu ; w tym Informacje o Cmentarzach, Nekrologi, wyszukiwarki grobów..., linki

Moderatorzy: elgra, Galinski_Wojciech, maria.j.nie

Jolka4591

Sympatyk
Ekspert

Korzkiew, cmentarz, prośba o zdjęcie grobu

Post autor: Jolka4591 »

Czy mógłby ktoś bywający na tym cmentarzu zrobić zdjęcie grobowca: cm. Korzkiew; grób nr A/84 płn strona cmentarza. Dziękuje Jolka
zlota_wilczyca

Sympatyk
Mistrz

Post autor: zlota_wilczyca »

Witam

Niestety w najbliższym czasie nie będę mieć możliwości żeby tam podjechać, ale może coś Pani znajdzie pod tym adresem

https://genealogia.okiem.pl/foto2/thumb ... ?album=184

Pozdrawiam, Aleksandra

P.S. Jak zawitam w końcu w tamte strony skontaktuję się z Panią jeśli nadal będzie Pani potrzebować zdjęć
mjarzyna

Post autor: mjarzyna »

Witam
Mieszkam w sąsiedztwie Korzkwi. Mogę podjechać tam i zrobić zdjęcia.
Pozdrawiam
Jolka4591

Sympatyk
Ekspert

Post autor: Jolka4591 »

do mjarzyna! Bardzo mi zależy na zdjęciach rodziny Radeckich z tego cmentarza. Pod tym adresem: cm. Korzkiew; grób nr A/84 płn strona cmentarza, leży Włodzimierz Radecki (1919-1994), a wiem że na tym cmentarzy leży więcej osób z rodziny Radeckich. Jakby była możliwość zrobienia zdjęć tak żeby widać było daty ur. i śmierci byłabym bardzo wdzięczna. Ja niestety nie jestem w stanie sama pojechać w te strony.Z góry dziękuję za pomoc. Życzę zdrowia. Jola Czepiec
mjarzyna

Post autor: mjarzyna »

Byłem dzisiaj w Korzkwi na cmentarzu i udało mi się odnaleźć ten grób. Prześlę zdjęcia wiadomością prywatną.
ODPOWIEDZ

Wróć do „Cmentarze”