Nazwisko: Burzyński

Wątki tworzone przez moduł „Nazwiska ” pozycja „Moje konto - Moje nazwiska” (Poszukuję nazwiska..)

Moderatorzy: maria.j.nie, adamgen

ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Komentarze

Sympatyk
Nowicjusz

Post autor: Komentarze »

Wątek ten zawiera informacje na temat <A HREF="index.php?name=Nazwiska&file=index&nid=527&ez=2 target=_top">tego nazwiska</A> i osób je noszących
Awatar użytkownika
rejlila

Sympatyk

Post autor: rejlila »

Moja babcia miala panienskie nazwisko Burzynska,ur.1893r.UŁA ZSRR,mieszkala w Wilnie ,a po wojnie w Szczecinie,po mezu Jadwiga Korwel Lilianna Rej
Ostatnio zmieniony sob 29 maja 2010, 23:18 przez rejlila, łącznie zmieniany 1 raz.
Awatar użytkownika
rejlila

Sympatyk

Moja babcia miala panienskie nazwisko Burzynska,ur.1893r.UŁA ZSRR,mieszkala w Wilnie ,a po wojnie w Szczecinie,po mezu Jadwiga Korwel Lilianna Rej
Awatar użytkownika
rejlila

Sympatyk

Chalabala_Rafał

Sympatyk

Post autor: Chalabala_Rafał »

Mojej żony przodkowie zasiedlają tereny Wielkopolski, choć nie wiem na razie skąd pochodzą najstarsi.
Izia

Post autor: Izia »

Witam.
Wgminie Wietrzychowice pow.Tarnów była rodzina Burzyńskich.W wakacje przyjeżdżają w rodzinne strony.
Pozdrawiam,Izabella
pitekiu

Post autor: pitekiu »

WITAM , BURZYńSCY TO MOI BLISCY PRZODKOWIE - POCHADZA Z WAGROWCA, RGIELSKA W POWIECIE WAGROWIECKIM WOJEWODZTWO WIELKOPOLSKIE. PRABABCIA MARTA BURZYNSKA ZAMęZą POłCZYńSKA , JEJ RODZICE MARCIN I JOZEFA BURZYNSCY URODZENIE OK 1860
ODPOWIEDZ

Wróć do „Nazwiska”