Nazwisko: Stachura
Moderatorzy: maria.j.nie, Galinski_Wojciech, adamgen
- Komentarze

Wątek ten zawiera informacje na temat <A HREF="index.php?name=Nazwiska&file=index&nid=916&ez=2 target=_top">tego nazwiska</A> i osób je noszących
Nazywam się Waldemar Stachura, urodziłem się i mieszkam w Nowogardzie. Mój ojciec Henryk Stachura urodził się w Drohiczynie/n Bugiem, a mój dziadek Tomasz Stachura pochodził z Warszawy. Mam nadzieję że w jakiś sposób jesteśmy rodziną. Pozdrawiam Waldek.
Witam serdecznie
Jestem członkiem Rodziny księdza Bonawentury Stachury. Moja pra Babcia Aniela Stachura i księdza Ojciec Andrzej to było rodzeństwo. Mam pytanie - czy mozna prosić o przesłanie meilam jakichkolwiek zdjęć księdza Stachury? Czy moge prosic także o jakiekolwiek dane adresowe do pani ktora przygotowała prezentacje multimedialna - Pania Elżbiete Kaluge.
Bardzo prosze o pomoc. Pozdrawiam. Dorota Ciesielska
Bardzo prosze o pomoc. Pozdrawiam. Dorota Ciesielska
-
przemko20161

Witam
Ja Jestem potomkiem Stachury Tomasza z par Kozienice z XVIIw.
Moi Stachury później nazywali się Stachurski może jesteśmy dalszymi krewnymi
Przemek
Ja Jestem potomkiem Stachury Tomasza z par Kozienice z XVIIw.
Moi Stachury później nazywali się Stachurski może jesteśmy dalszymi krewnymi
Przemek
Dzień dobry
Wśród moich przodków jest rodzina STACHURA z Drużbina i Rzechty w pow. poddębickim.
Najstarszym był Maciej Stachura ur. 4 lutego 1651 roku, syn Stanisława i Jadwigi. (oboje bez nazwiska. Ale już ich potomkowie nosili nazwisko Stachura, czyli dzieci Stacha.
Pozdrawiam
Marian
Wśród moich przodków jest rodzina STACHURA z Drużbina i Rzechty w pow. poddębickim.
Najstarszym był Maciej Stachura ur. 4 lutego 1651 roku, syn Stanisława i Jadwigi. (oboje bez nazwiska. Ale już ich potomkowie nosili nazwisko Stachura, czyli dzieci Stacha.
Pozdrawiam
Marian