Dzień dobry!
Jak zapewnie wszyscy zauważyli, jedna z podstawowych próśb na tym forum jest prośba o przetłumaczenie aktu.
A może by tak każdy kto umie przetłumaczyć - zrobił tę radość bliźniemu i w wigilię Wigilii ofiarował bliźniemu tłumaczenie aktu? Poniżej
Prezent pod choinkę
Moderatorzy: elgra, maria.j.nie
- Dławichowski

-
Piotr_Juszczyk

Prezent pod choinkę
23 a nikt nie poprosił o pomoc ani nie rozpisał. Myślę że wzorowo wykonane tłumaczenia jako przykłady uczące samodzielnego odczytywania aktów byłyby lepszą pomocą. Ja się nie podejmuję, bo nie umiem.
- beatabistram

- Otrzymał podziękowania: 1 time
Prezent pod choinkę
...mysle sobie biedni tlumacze , caly rok tlumacza , a tu w wigilię Wigilii, znowu ich "gonia" do roboty 
Krzysztofie , mam nadzieje, ze nie wezmiesz mi za zle ale zmienie troche sens Twojego tematu ... i napisze poprostu , ze
dostalam dzisiaj piekny prezent od Michala Marciniaka w postaci informacji gdzie sie znajduje , pod jakim numerem i w jakiej ksiedze -akt urodzenia mojej pra pra
babci ! Michale wielkie dzieki ! Przy okazji musze podziekowac Waldkowi Chorazewiczowi, dzieki jego pomocy wiem w jakiej miejscowosci sie urodzila, thx :-*
Akt bedzie zapewne po rosyjsku wiec z nadzieja, ze jak go dostane, otrzymam (jak zwykle tutaj to bywa) szybkie i wzorowo wykonane tlumaczenie
z zyczeniami WESOLYCH SWIAT pozdrawiam Beata
Krzysztofie , mam nadzieje, ze nie wezmiesz mi za zle ale zmienie troche sens Twojego tematu ... i napisze poprostu , ze
dostalam dzisiaj piekny prezent od Michala Marciniaka w postaci informacji gdzie sie znajduje , pod jakim numerem i w jakiej ksiedze -akt urodzenia mojej pra pra
Akt bedzie zapewne po rosyjsku wiec z nadzieja, ze jak go dostane, otrzymam (jak zwykle tutaj to bywa) szybkie i wzorowo wykonane tlumaczenie
z zyczeniami WESOLYCH SWIAT pozdrawiam Beata
Pozdrawiam Beata.
P.S
Ważne!!! : Proszę edytować pierwszy post i w temacie dopisywać: ok. Dotyczy tylko działu tłumaczeń.
http://www.moremaiorum.pl/odczytywac-ni ... uby-zgony/
P.S
Ważne!!! : Proszę edytować pierwszy post i w temacie dopisywać: ok. Dotyczy tylko działu tłumaczeń.
http://www.moremaiorum.pl/odczytywac-ni ... uby-zgony/