Tłumaczenie dokumentu z j. rosyjskiego
Moderatorzy: elgra, Galinski_Wojciech, maria.j.nie
-
EwaKostrzewa
Mam jakiś dokument w języku rosyjskim pisany odręcznie w roku 1894. Format jest większy niz A4 i zapisane są wszystkie 4 strony plus do tego okładka z adnotacją.
Niestety nie umiem załączać dokumentów do forum podaję więc e-mail gdyby ktoś był tak uprzejmy i zgłosi się do mnie to prześlę scan tego dokumentu lub przynajmniej część żeby w ogóle dowiedzieć się czego on dotyczy.
Z góry dziękuję
adres: e_k_t_g @ wp.pl
Niestety nie umiem załączać dokumentów do forum podaję więc e-mail gdyby ktoś był tak uprzejmy i zgłosi się do mnie to prześlę scan tego dokumentu lub przynajmniej część żeby w ogóle dowiedzieć się czego on dotyczy.
Z góry dziękuję
adres: e_k_t_g @ wp.pl
-
MonikaMaru

Pozdrawiam,
Monika
Monika
-
EwaKostrzewa
http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/8b0 ... 8e876.html

Dziękuję za pomoc, ciekawe czy zadziała
Ja to scanowałam po pół strony dlatego tego jest tyle, plus okładka. Ciekawe czego dotyczy tekst podkreślony ?
Z góry dziękuję.

Dziękuję za pomoc, ciekawe czy zadziała
-
MonikaMaru

Witaj, Ewo,
Chyba zabiorę się za tę umowę. Na pierwszy rzut oka jest to umowa o przekazaniu/sprzedaży gospodarstwa wiejskiego. Do poniedziałku powinna być gotowa. Trochę pismo niewyraźne, ale może przyzwyczaję się do niego i dam radę odczytać.
Pozdrawiam,
Monika
Chyba zabiorę się za tę umowę. Na pierwszy rzut oka jest to umowa o przekazaniu/sprzedaży gospodarstwa wiejskiego. Do poniedziałku powinna być gotowa. Trochę pismo niewyraźne, ale może przyzwyczaję się do niego i dam radę odczytać.
Pozdrawiam,
Monika
Pozdrawiam,
Monika
Monika
-
EwaKostrzewa
Mój dziadek urodził się 5 lat później więc może to jest zakup ziemi gdzie potem mieszkali, wieś nazywa się Bliżyce kiedyś powiat Kielecki.
Wiem, że i tak zbyt dużo oczekuję, ale czy może Pani zwrócić uwagę na podkreślony tekst i jakoś go wyszczególnić? Dziękuję i juz milczę
-
MonikaMaru

-
MonikaMaru