Chciałbym prosic o przetłumaczenie króciutkiego listu do AP w Petersburgu.Bardzo proszę o pomoc.
Jednoczesnie proszę o wyjasnienia jak mam go potem wysłać by adresat nie dostał kratek zamiast tekstu.Nie te lata i nie te juz umiejętnosci.
Stefan
list do Petersburga-napisze mi ktoś?
Moderatorzy: elgra, maria.j.nie
Daj, proszę na moja pocztę. Przetłumaczę Ci. Jutro, bo dziś zaraz wyjeżdżam.
Pozdrowienia. Jola Kozak
Szukam aktów: - zgonu Macieja Podczaskiego ok. 1782 Sandomierz, - chrztu Marianna Opacka c.Stanisława ok.1670, - chrztu Jan Pakielewicz (Panfilowicz) łódzkie ok.1817, - ślubu Podczaskiego z Hadziewiczówną ok. 1720
Szukam aktów: - zgonu Macieja Podczaskiego ok. 1782 Sandomierz, - chrztu Marianna Opacka c.Stanisława ok.1670, - chrztu Jan Pakielewicz (Panfilowicz) łódzkie ok.1817, - ślubu Podczaskiego z Hadziewiczówną ok. 1720
Widzę, że tu się inaczej praktykuje - nie chcę się wyłamywać. Czy mogę opublikować to tłumaczenie?
Pozdrawiam. Jola Kozak
Pozdrawiam. Jola Kozak
Pozdrowienia. Jola Kozak