GenBaza - Metryki Genpolu
Moderatorzy: elgra, Galinski_Wojciech, maria.j.nie, adamgen
- Majewska_Renata

Genpol-Metryki.GenBaza
Dzień dobry
Na stronie Genbazy był zamieszczony komunikat, że w dniach 02 - 03.03. będą prowadzić prace i baza może być niedostępna.
Pozdrawiam serdecznie,
Renata
Na stronie Genbazy był zamieszczony komunikat, że w dniach 02 - 03.03. będą prowadzić prace i baza może być niedostępna.
Pozdrawiam serdecznie,
Renata
Genpol-Metryki.GenBaza
Dziękuje za inf. Jolka
Awaria Genbazy?
Dzień dobry, czy komuś też nie działa metryki.genbaza.pl?
Strona główna mi działa, problem występuje przy próbie zalogowania - wpisuje swoj login i hasło po czym wyświetla mi się komunikat: "Błąd. Ta strona nie działaSerwer metryki.genbaza.pl nie może teraz obsłużyć tego żądania. ERROR 500"
Czy ktoś też ma taki problem czy tylko ja mam jakąś awarię?
Pozdrawiam
Natasza
Strona główna mi działa, problem występuje przy próbie zalogowania - wpisuje swoj login i hasło po czym wyświetla mi się komunikat: "Błąd. Ta strona nie działaSerwer metryki.genbaza.pl nie może teraz obsłużyć tego żądania. ERROR 500"
Czy ktoś też ma taki problem czy tylko ja mam jakąś awarię?
Pozdrawiam
Natasza
-
marzec_jadwiga

Awaria Genbazy?
Mam to samo
Jadwiga
Jadwiga
-
Przybyla_Agnieszka

Awaria Genbazy?
U mnie też to samo. Chciałam dziś wykorzystać trochę wolnego czasu i zająć się indeksacją ale póki czekam.
pozdrawiam
Agnieszka
pozdrawiam
Agnieszka
Re: Awaria Genbazy?
Ja tak samo, postanowiłam wykorzystać wolny dzień na poszukiwania a tu niestety nie działa. Bardzo mi szkoda, ale liczę, że w końcu zacznie działać. Ciekawe co to za usterka i ile potrwa. Dziękuję Paniom za odpowiedzi,Przybyla_Agnieszka pisze:U mnie też to samo. Chciałam dziś wykorzystać trochę wolnego czasu i zająć się indeksacją ale póki czekam.
pozdrawiam
Agnieszka
Natasza
- jedrzejgryko

Ja również mam problem z zalogowaniem do metryk w GenBazie.Natkwi91 pisze:Dzień dobry, czy komuś też nie działa metryki.genbaza.pl?
Po wpisaniu loginu i hasła oraz zatwierdzeniu przyciskiem "zaloguj" następuje przekierowanie do takiego komunikatu o błędzie (stan na godz. 21:00 w dniu 14 marca 2021 r.):

Łączę pozdrowienia,
Jędrzej
Dobry wieczór,
Dzisiaj również występuje taki sam komunikat jak powyżej, czy wiadomo kiedy problem zostanie usunięty? Z góry dziękuję za informację.
Pozdrawiam
Maciek
Dzisiaj również występuje taki sam komunikat jak powyżej, czy wiadomo kiedy problem zostanie usunięty? Z góry dziękuję za informację.
Pozdrawiam
Maciek
-
Janiszewska_Janka

Przepraszam, już milczę
Ostatnio zmieniony ndz 20 lut 2022, 12:18 przez Janiszewska_Janka, łącznie zmieniany 1 raz.
U mnie wczoraj działało jak zwykle a tu dzisiaj z rana - zonk! i wszystko zdechło. Napisałam do Admina i czekam 
Pozdrawiam - Gośka
U nie też działa.
Pozdrawiam
Marek
Akceptujesz moje tłumaczenie - wpisz w temacie posta OK.
"O dziękowaniu" https://forum.genealodzy.pl/viewtopic.php?t=112847
"Jak napisać prośbę o tłumaczenie..." https://forum.genealodzy.pl/viewtopic.php?t=12392
Marek
Akceptujesz moje tłumaczenie - wpisz w temacie posta OK.
"O dziękowaniu" https://forum.genealodzy.pl/viewtopic.php?t=112847
"Jak napisać prośbę o tłumaczenie..." https://forum.genealodzy.pl/viewtopic.php?t=12392
-
Janiszewska_Janka

Przepraszam, już milczę
Ostatnio zmieniony ndz 20 lut 2022, 12:17 przez Janiszewska_Janka, łącznie zmieniany 1 raz.
-
Burczy_Piotr

- Kontakt:
U mnie podobnie, wyrzuca The host you have requested is currently unreachable albo w ogóle nie ładuje strony. O 10:30 dzisiaj serwis działał, bo przeglądałem metryki.MaciekAn pisze:Dzień dobry,
Dzisiaj zaobserwowałem problem z dostępem do zasobu GenBazy z powodu komunikatu "Przekroczono limit czasu połączenia. Serwer metryki.genbaza.pl zbyt długo nie odpowiada"
Czy może wiadomo już kiedy usterka zostanie usunięta?
Pozdrawiam
Maciek
Pozdrawiam, Piotr