Notariat

Tłumaczenia dokumentów pisanych po rosyjsku, proszę sprawdzić Jak napisać prośbę o tłumaczenie metryki

Moderatorzy: elgra, maria.j.nie

taraxacum

Sympatyk

Notariat

Post autor: taraxacum »

Awatar użytkownika
Kamiński_Janusz

Sympatyk
Adept
Kontakt:

Notariat

Post autor: Kamiński_Janusz »

Nr 398.
Dnia 7/19 listopada 1890 r.
Emeryt Józef Glotz s. Teodora, mieszkający w Warszawie przy ulicy Pięknej pod Nr 15.

Kopia własnoręcznych testamentów duchowych nieżyjących Tajnego Radcy Aleksandra Kruze, przechowywanych w aktach notarialnych działającego notariusza Jana Masłowskiego pod Nr 209 rejestru za rok 1884, wydana została w czterech arkuszach opiece niepełnoletnich Kruze, do rąk członka Rady Rodzinnej – Józefa s. Teodora Glotza.
Zapłata notariuszowi 4 ruble – opłacona.

Kopie dla Rady Rodzinnej otrzymałem.
Józef Glotz /.../.
Janusz

Szukam informacji o polskiej szkole i sierocińcu, zorganizowanych przez Związek Patriotów Polskich w mieście Atbasar w Kazachstanie w latach 1943-1946, oraz o powrocie sierot do Gostynina i Kwidzyna
taraxacum

Sympatyk

Notariat

Post autor: taraxacum »

Cześć Janusz.

Bardzo Ci dziękuję za pomoc. Powiedz mi czy napisano może synem.kogo był Aleksander (imię ojcowskie)?

Marcin
Awatar użytkownika
Kamiński_Janusz

Sympatyk
Adept
Kontakt:

Notariat

Post autor: Kamiński_Janusz »

Faktycznie, to pominąłem. Był synem Marcina (Мартынович)
Janusz

Szukam informacji o polskiej szkole i sierocińcu, zorganizowanych przez Związek Patriotów Polskich w mieście Atbasar w Kazachstanie w latach 1943-1946, oraz o powrocie sierot do Gostynina i Kwidzyna
ODPOWIEDZ

Wróć do „Tłumaczenia - rosyjski”