Jak w temacie radzę sobie z drukowanym Rosyjskim ale pisany to dla mnie ciemna magia.
Ten akt blokuje mi dalsze poszukiwania chodzi o rodziców pana młodego.
Akt dotyczy ślubu Antoniego Lenczewskiego i Antoniny Brzozowskiej w 1877 roku, oprócz tego mogą być użyte parafia Praska lub może Wszystkich Świętych tego nie jestem pewien.
Z góry barzdzo dziękuję jeśli ktoś znajdzie chwileczkę czasu.
Warszawa . Parafia Świętej Trójcy . 25.01/06.02 1877 .
Świadkowie : Vladislav Romanovsky , kowal , 24 pod numer 2998 ( jak napisano w tekście ) i Tomas Podymsky lat '41 pod numer 2915 . Obie mieszkają w Warszawie . Groom : Antonin Lenchevsky 25 lat, single , slesarsky praktykantów . Mieszka w miejscowości ...... Prowincja Praschishskogo powiatu Protsko , syn Ignatsiny Lenchevsky ( mieszka w Warszawie ), mający miejsce zamieszkania w Warszawie na ulicy Chernyakovskaya numer 2994 .
Narzeczona Antonina Brzhozovsky . Urodził się we wsi DzigorzhovPowiat Sieradzki Gubernia Kaliska . Córka zmarłego Józefa i życiem wdowa Józefa Grabitskoy . Sam zawiera własne środki , w 22 goda.Prozhivaet matki w Warszawie, ul Chernyakovskaya na numer 2927 .
Szukam informacji na temat przodków Nawrocki, Nawrot, Woźnicki, Woźniak, luty, Osińskiej, Woś, Wrzosek, Tomalak (Powiat Sandomierski, Powiat Opatowski, Powiat Stashovsky).