Tłumaczenie wniosek papierowy ślub

Tłumaczenia dokumentów pisanych po rosyjsku, proszę sprawdzić Jak napisać prośbę o tłumaczenie metryki

Moderatorzy: elgra, maria.j.nie

Sliwowski_Marc

Post autor: Sliwowski_Marc »

Halo
Jestem francuskiego oryginału polski przez mojego ojca, ale nie czytam polski lub rosyjski, czy możesz mi pomóc zrozumieć dokument małżeństwa (Edward dziękuję) do dziadków gorzki i Maciej Czaja Maryenna Czaja (Betka) do Gnojno w 1883 dziękuję za pomoc, przepraszam za tłumaczenie.

http://zdjecia.interia.pl/galeria,gcsi, ... 6158FA3AAE
ryszard_1463

Sympatyk

Post autor: ryszard_1463 »

29 stycznia 1883 roku o godz. 11 rano.

Świadkowie: Andrzej Maj lat 40 i Wojciech Bieszka lat 35, włościanie zamieszkali we wsi Suskrajowice.

Pan młody - Maciej Czaja, kawaler lat 20 urodzony w Kotlicach syn Leona i Marianny z domu Chmielewska zamieszkały w Kotlicach przy rodzicach.

Panna młoda - Marianna Betka, panna lat 22 urodzona w Suskrajowicach córka nieżyjącego Laurentego i pozostającej przy życiu Barbary z domu Kuc zamieszkała w Suskrajowicach przy matce.

Nowożeńcy nie zawarli umowy przedślubnej.
Pozdrawiam, Ryszard
Sliwowski_Marc

Re: Tłumaczenie wniosek papierowy ślub

Post autor: Sliwowski_Marc »

ryszard_1463 pisze:29 stycznia 1883 roku o godz. 11 rano.

Świadkowie: Andrzej Maj lat 40 i Wojciech Bieszka lat 35, włościanie zamieszkali we wsi Suskrajowice.

Pan młody - Maciej Czaja, kawaler lat 20 urodzony w Kotlicach syn Leona i Marianny z domu Chmielewska zamieszkały w Kotlicach przy rodzicach.

Panna młoda - Marianna Betka, panna lat 22 urodzona w Suskrajowicach córka nieżyjącego Laurentego i pozostającej przy życiu Barbary z domu Kuc zamieszkała w Suskrajowicach przy matce.

Nowożeńcy nie zawarli umowy przedślubnej.

dziękuję bardzo
  Richard w tym tłumaczeniu.
Jest bardzo dobrze

marc
ODPOWIEDZ

Wróć do „Tłumaczenia - rosyjski”